E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiObama: Küresel büyüme yeterli değil---

Obama: Küresel büyüme yeterli değil

Obama: Küresel büyüme yeterli değil
06 Mayıs 2016 - 22:25 borsagundem.com

Obama, Kongre'nin ABD altyapısının yeniden inşaası, asgari ücretin artışı, para aklama ve vergi kaçırma konularında yasaları geçirmeleri gerektiğini söyledi

ABD Başkanı Barack Obama Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Kongre'nin ABD altyapısının yeniden inşaası, asgari ücretin artışı, para aklama ve vergi kaçırma konularında yasaları geçirmeleri gerektiğini söyledi.

Obama, "Geçtiğimiz aylarda vergi kaçırmanın ve yolsuzluğun nasıl küresel boyutta büyük etkilere yol açabileceğini gördük." dedi ve vergiden kaçınmanın legal yollarının dahi adil olmadığını ve ekonomiyi kötü etkilediğini vurguladı. Obama, Kongre'nin vergi reformu için başkanlık seçimlerinden önce harekete geçmeyeceğini de bildirdi.

ABD Başkanı, küresel ekonominin gerektiği kadar hızlı büyümediğini söyledi. Washington eyaletinin ekonomik durumunun çok iyi olduğunu vurguladı.

Barack Obama, Cumhuriyetçi Parti’de tek aday kalan Trump'ın dikkatli değerlendirilmesi gerektiğini belirterek,“Bu bir reality şov değil, bu ABD başkanlığı için bir yarış” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)