E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor"O sözleri hukukçu kimliğimle söyledim"---

"O sözleri hukukçu kimliğimle söyledim"

O sözleri hukukçu kimliğimle söyledim
18 Aralık 2014 - 05:54 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye’nin gündemine oturan açıklamaları hukukçu kimliği ile yaptığını söyledi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat Türkiye’nin gündemine oturan açıklamaları hukukçu kimliği ile yaptığını söyledi. Atilla Gökçe'nin Milliyet'teki yazısında yer alan iddianın ardından yönetimden bazı isimlerle konuşan Başkan Yarsuvat, “Evet gazetede yer alan ifadeler bana aittir. Ama bir Galatasaray Başkanı olarak değil bir hukukçu olarak bunu söyledim” dedi.

Galatasaray Kulübü tarafından dün herhangi bir açıklama yapılmaması da, Yarsuvat’ın hukukçu kimliği ile kendi kişisel görüşünü paylaşmamasına bağlandı. Türkiye’nin son dönemindeki Balyoz davasında da savunma tarafının avukatlarından biri olan Yarsuvat’ın böyle bir iddiayı paylaşmasıyla ilgili olarak ise yöneticiler, “Başkan o davada avukat olarak yer aldı. Böyle duyumların gelmesi de son derece doğal” ifadelerini kullandı. Bu arada yönetimin konuyla ilgili olağanüstü toplanacağı veya Yarsuvat’ın istifa edebileceği iddiaları da kesin bir dille yalanlandı. (Milliyet / Nevzat Dindar)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenerbahçeli18 Aralık 2014 13:21

    sayın hukukcu efendi siz önce onun bunun işine karışacağınıza kendi işinize bakın sizin statda klubunüz tarafından taşeron firmaya verilen temizlik işleri firması kayıp olmuş ve orda çalışanların maaşlarını ödemeden sayın başkan siz öncelikle orda çalışan garibanların maaşlarının ödenmesine ön ayak olunuz sayın aziz başkandan para istedilerse çıkar basına açıklar çünki o kimsenin elini eteğini öpmesini sevmez bunu da herkez gördü