E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriO şirketlerde hisse satış hazırlığı var---

O şirketlerde hisse satış hazırlığı var

O şirketlerde hisse satış hazırlığı var
12 Aralık 2019 - 17:14 borsagundem.com

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), 4 şirketin hisselerinin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvurulara ait bilgileri duyurdu

BORSAGUNDEM.COM

MKK, hisselerin borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla yapılan başvuruları KAP'tan bildirdi. İlgili hisseler, HALKS, HURGZ, ITTFH, UMPAS olarak açıklandı.

KAP'ta yayınlanan başvuraya ait liste şu şekilde:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALİL KARTAL12 Aralık 2019 22:01

    hürriyet gazetesi imiş gecen sene tesadüf 370 milyon TL kar bu sene 90 milyon TL zara ama hisse senedi ucuyor arkadaş tam iki ye bir anda katladı.nasıl oluyor.bilancosu karda olan hisseler gitmez iken belli idi birilerin hisseyi topladığı acaba bu şirketin işlerinde karanlık işler olabilir.

  • Uyumsuz 12 Aralık 2019 17:39

    Akdere inşaat tic. 09.12.2019 tarihli spk bülteninde hurgz pay piyasasında yapılan işlemler nedeni ile 6 ay süre ile borsa da geçici işlem yasağı getirilmişti bu nasıl oluyor o hisselerin işlem görmeyen tipe dönüşmesi gerekiyordu.

  • Selahattin Ölmez12 Aralık 2019 20:07

    o şirket birilerinin adamı olabilir o yüzden satış izni verilmiş.bu nasıl iş arkadaş sen inşaat firmasının borsada ne işin var.demek ki kara işler dönüyor olabilir maliye inceleme yapmalıdır.