E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO provokatörün kim olduğu ortaya çıktı---

O provokatörün kim olduğu ortaya çıktı

O provokatörün kim olduğu ortaya çıktı
16 Şubat 2018 - 07:29 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım'ın Merkel ile ortak basın toplantısında, daha önce çekilmiş fotoğrafı Afrin'de çekilmiş olarak gösteren ve Yıldırım'ın sert tepki gösterdiği şahsın kimliği belli oldu

Başbakan Binali Yıldırım, Alman mevkidaşı Merkel ile yaptığı ortak basın toplantısı sırasında bir şahsın, Afrin'de çekildiğini iddia ettiği fotoğrafı göstermesi üzerine sert sözlerle tepki gösterdi. Gazeteci olduğunu söyleyerek içeriye giren şahsın kimliği ise belli oldu.

Başbakan Yıldırım ile Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ortak basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken bir şahsın Binali Yıldırım'a Afrin'de çekildiğini iddia ettiği bir fotoğrafı göstermesi üzerine ortam bir anda gerildi. Binali Yıldırım gazeteci olarak içeriye giren şahsa çok sert tepki gösterdi.

"AFRİN'DE NELER OLDUĞUNU BİLMEK İSTİYORSAN ORAYA GEL NE OLDUĞUNU GÖRÜRSÜN"

Yıldırım görüntülere yansıtılmayan fotoğrafı gösteren şahsa, "Onlar başka olayların resimleri, burada propaganda yapma. Afrin'de neler olduğunu bilmek istiyorsan oraya gel ne olduğunu görürsün. Bu gösterdiğin resimler hep başka olaylara ait resimler. Burada insanları etkilemeye kalkma." cevabını verdi.

"YANLIŞ RESİM GÖSTEREN ARKADAŞ GERÇEĞİ GÖRSÜN"

Yıldırım, "Mülteci konusu tek başına bizim sorunumuz değil, bizim ürettiğimiz bir sorun da değil. Bu sorunların hiçbirini başlatan da biz değiliz. Biz sadece sonuçlarına katlanıyoruz. Suriye'deki savaşı biz başlatmadık. Oradaki mülteci akını biz başlatmadık ama orada canını kurtarmaya çalışan 3,5 milyon insanı biz bağrımıza bastık, ekmeğimizi paylaştık. Bize yalan yanlış resim gösteren arkadaş bu gerçeği görsün. Ne yaptığımızı bütün dünya biliyor. Dolayısıyla alnımız ak. Yaptığımız işi biliyoruz." ifadesini kullandı.

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantı esnasında Afrin'den olmayan eski fotoğrafları Afrin'denmiş gibi göstererek kara propaganda yapmaya çalışan kişinin Armanc Agid Nerweyi olduğu belirlendi.

Şahsın içeriye kimlik göstermeden girdiği iddia ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ16 Şubat 2018 10:35

    ALMANYADA MİKROPLAR SALGINA DÖNMÜŞ ALMANYA PKK MİKROPLARINDAN KURTULMAK İÇİN ERKEN DAVRANMALI AKSİ HALDE BAŞ GELEMEYECEK SEVİYEYE DÖNÜŞÜR.

  • a.ascıoglu16 Şubat 2018 09:52

    türkiyeyi karalamak icin elinden geleni yapıyorlar içeri nasıl girdi bizde olsa hemen şöyle böyle güvenlik zaviyatı kendilerini kandırıyorlar görevlilerin parmağı var kesin türkün türkten başka dostu yok bu ata sözü

  • HASAN TOSUN16 Şubat 2018 09:24

    sen adi pislik yalancı alman domuzu olmuşsun sahtekar kanı bozuk it bit her pisliksin