E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO ilde aşı oranı yüzde 75'i aştı---

O ilde aşı oranı yüzde 75'i aştı

O ilde aşı oranı yüzde 75'i aştı
07 Ağustos 2021 - 01:03 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en az bir doz KOVID-19 aşısı olanların oranının yüzde 75'in üstüne çıktığı Yalova'nın düşük riskli iller kategorisine geçtiğini açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, Yalova'nın aşı haritasında maviye döndüğünü duyurdu.

"Yalova artık mavi"

Bakan Koca, "Yalova, yüzde 75'in üstüne çıkan ilk doz aşılanma oranıyla düşük riskli iller kategorisinde yerini aldı. KOVID-19 Risk Haritamızda Yalova artık mavi" dedi.

İl Sağlık Müdürü Eray'dan tebrik

Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, aşı duyarlılığı göstererek COVID-19 Risk Haritasında mavi renge dönen Yalova halkını tebrik etti. 

Kente birinci doz aşı olan vatandaşların sayısının yüzde 75’e ulaştığını kaydeden Eren, kentin hak ettiği mavi renge Vali Muammer Erol’un himayelerinde büyük özveri ve gayret ile çalışan sağlık çalışanlarının başarısıyla ulaştıklarını anlattı.

"Aşı olmayanları aşılanmaya davet ediyorum"

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Eren, şunları kaydetti:

Aşılamanın kesintisiz bir şekilde devamı için ilimizde tüm sağlık tesislerimizde ve vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandıkları AVM, tersane, fabrika, pazar yeri gibi alanlarda aşı uygulama noktaları kurulmuş ayrıca evde bakımı yapılan hastalarımıza da evde aşı hizmeti verilmiştir. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, aşılamaya konunun bilincinde olarak büyük duyarlılıkla ilgi gösteren Yalovalı hemşehrilerimizi tebrik ediyorum. Henüz aşı olmamış vatandaşlarımızı da en kısa sürede aşılanmaya davet ediyorum.

Öte yandan Vali Erol ise sağlık görevlilerini ve Yalovalı vatandaşları kutladı. Erol, kente aşılama oranının yüzde 100’e ulaşılana kadar devam edeceğini söyledi.

Tablo paylaşıldı: Vaka sayısı 24 bin sınırında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)