E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemO iddiaların ardından Gökçek sessizliğini bozdu---

O iddiaların ardından Gökçek sessizliğini bozdu

O iddiaların ardından Gökçek sessizliğini bozdu
03 Ekim 2017 - 21:18 borsagundem.com

İstifası istendi iddialarının ardından sessizliğini koruyan Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez” sözlerinin ardından ilk kez bir gazeteye konuştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa iddialarıyla ilgili ilk defa sessizliğini bozdu. Gökçek, bir gazeteye yaptığı açıklamada, “Şer odaklarının fitne çabalarına asla pirim vermeyeceğiz. Öyle bir hava meydana getiriyorlar ki her söylediğinizi bir yerlere çekerek algı operasyonu yapıyorlar. Şunu söylemek isterim ki Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ümmetin her ferdinin görevidir. Çünkü Sayın Erdoğan sadece Türkiye’nin değil ümmetin lideridir. Fitne peşinde olanlar boşa uğraşırlar” dedi.

'ŞU AN BÖYLE BİR ŞEY YOK AMA OLMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ'

Bugün AK Parti grup toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçek'in istifasının istendiği yönündeki iddialara ilişkin olarak, "Herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire... Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu” demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika04 Ekim 2017 08:09

    Millete hizmette laubalilik yapanlar tanımı hangi belediye başkanına uyuyorsa istifaya hazır olması söyleniyor.

  • KILIÇ04 Ekim 2017 07:19

    DÜNYA BENDEN İBARET SANANLAR YANILIYOR ÜLKE DAHA YENİLİKÇİ DAHA HİZMETKAR İNSANLAR YETİŞTİRMİŞDİR.

  • Cego03 Ekim 2017 23:51

    Sdk sen ne ayaksın her yerde gökçek şöyle iyi böyle iyi diyorsun. Yağdanlık mısın

  • Kerim03 Ekim 2017 23:33

    Kaçış yok seve seve istifa edecek.Yoksa bir gece ansızın Fetö soruşturması nedeni ile içeri alınabilir.Ve bütün kazanımları elinden alınır.

  • Sdk 03 Ekim 2017 23:12

    Gökçeki İstanbula başkan yapalım şöyle söyleyeyim adamın aldığı ankara Afrika başkentleri ayarındayken şimdi bir çok Avrupa başkentleri Ankara'nın gerisinde adam çeneli ama çalışkanlıkda onun gibi başkan yok

  • Odun herif03 Ekim 2017 21:39

    Ümmetin lideri mi ne diyon lann sen

  • Cego03 Ekim 2017 21:27

    Gökçek Tutuştu.