E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriO hisselerde ortaklık yapısı değişti---

O hisselerde ortaklık yapısı değişti

O hisselerde ortaklık yapısı değişti
08 Ekim 2019 - 09:33 borsagundem.com

BRMEN, DERIM, EUHOL, GYHOL, HUBVC, SAMAT'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince BRMEN, DERIM, EUHOL, GYHOL, HUBVC, SAMAT'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzay08 Ekim 2019 23:15

    Sayın Cumhurbaşkanımızın bu kararlı ve dik duruşu karşısında yapılacak bu operasyonda Türk Milleti yanındadır.Unutulmamalı Türkün Türkten başka dostu yoktur.Bu operasyon er yada geç başlayacaktır.Allah Türk Ordusunu bu operasyondan başarılı olarak çıkmasını sağlayacaktır.Borsalar iner çıkar fakat şu anda önemli olan bu Türk vatanının birlik ve beraberliğidir.Bir olalım diri olalım.

  • Uzay08 Ekim 2019 22:41

    Bugün Türk para piyasalarında borsamızda %1.10 civarında düşmesi kısa süreli.Bu seviyeler alım noktaları.Bu noktaya Suriyenin Kuzeyine girme isteğimiz sonucunda Trumpın tehdit etmesi neticesinde ortaya çıktı.Fakat Fıratın doğuşuna girmemiz buradan bur terör belasını temizlemeniz bize 3 avantaj sağlayacaktır.1.Yıllardır süren bu terörden kurtulmak.2.Suriyeliler ülkelerine göndermek.3Kısa orta ve uzun vadede ekonomik olarak çok güçlü sonuçları olacaktır.Vatandaşın bu operasyon desteği büyüktür.Trump ne dediği belli olmayan bir delidir güvenilmez.Biz vatandaş olarak bu noktada mutlaka inadına kendi para ve türevlerimizi kullanmalıyız.Bu bizi olumlu etkiler.