E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaO borsadaki yatırımları 3 kat artırın önerisi---

O borsadaki yatırımları 3 kat artırın önerisi

O borsadaki yatırımları 3 kat artırın önerisi
17 Ağustos 2021 - 13:56 borsagundem.com

Dünyanın en büyük yatırım fonu BlackRock'un araştırma birimi, Çin'in artık gelişmekte olan bir pazar olarak görülmemesi gerektiğini söyledi ve yatırımcıların bu ülkeye ait varlıklarını üç kata kadar artırmalarını tavsiye etti.

BlackRock, yatırımcılara Çin piyasalarındaki paylarını arttırma çağrısı yaptı. New York merkezli yatırım kuruluşuna ait düşünce kuruluşu, ülkenin sermaye piyasalarının büyüklüğü ve gelişmişliği arttıkça Çin hisse senetlerine ve borçlanma kağıtlarında daha yüksek tahsisatlar önerdi.

BlackRock Yatırım Enstitüsü (BII) Baş Yatırım Stratejisti Wei Li, Financial Times'a verdiği bir röportajda, "Çin, küresel yatırımcıların portföylerinde az temsil ediliyor . Çin, ikinci en büyük hisse piyasasına, ikinci en büyük tahvil piyasasına sahiptir. Portföylerde daha fazla temsil edilmelidir." dedi.

Li, Çin tahvilleri için bencmark ağırlıklarının hisse senetleri için "belirli yatırımcı durumlarında" iki ila üç kat daha fazla "biraz daha fazla" olması gerektiğini söyledi.

Borsalarda balon sinyalleri çöküşü getirmeyecek

 

Borsa İstanbul'da seyir değişir mi?

 

Varlık yönetim şirketleri Bitcoin yatırımı yapıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR17 Ağustos 2021 17:30

    BLACK tam bir BOZUK PLÂK! Cihanın en ucuz borsası TÜRK BORSASI! Dört ay önce ile şimdiki hisseleri inceleyin birçoğu yarıya yakın TAKLA ATMIŞ vaziyette. Hatta yüzde yüz düşmüş onlarca hisse görebilirsiniz. "ÇİN İŞİ CİN İŞİ, BENDEN UZAK OLSUN HİSSELERİ, DALARIM TÜRK'ÜN HİSSELERİNE BAKARIM KEYFİME!"