E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNusaybin'de gergin gece: 1 çocuk öldü---

Nusaybin'de gergin gece: 1 çocuk öldü

Nusaybin'de gergin gece: 1 çocuk öldü
15 Şubat 2016 - 01:43 borsagundem.com

Teröristlerin güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açması üzerine çatışma çıktı. Kimliği belirsiz silahtan çıkan kurşun bir çocuğu öldürdü

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerine uzun namlulu silahla saldırması üzerine çıkan çatışmada, nereden ve kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen silahtan çıkan kurşunun isabet ettiği 1 çocuk yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle PKK'lı teröristlerce Mardin, Şırnak ve Batman'da saldırılar düzenlendi.

Nusaybin ilçesinde, Mardin'den Şırnak'a asker ve polisleri taşıyan konvoya teröristlerce Dicle Mahallesi Aygün Sokakta uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Bu sırada nereden ve kim tarafından ateşlendiği henüz belirlenemeyen silahtan çıkan kurşunun isabet ettiği Muğdat Ay (12) ve A. D (17) yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ay, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. A.D'nin tedavisi sürüyor.

İTFAİYE ARACINA ATEŞ AÇTILAR

Nusaybin'de teröristler Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Sokak'taki Yavuz Selim İlkokulu ile Lise Sokak'taki Merkez Ortaokulunu ateşe verdi. 
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giden itfaiye araçlarına da teröristlerce ateş açıldı. İtfaiye aracında hasara neden olan saldırı nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale edemedi.

BATMAN

Batman'da Karşıyaka Mahallesinde devriye görevi yapan zırhlı polis aracına ses bombası atıldı. Saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken çevredeki bazı ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.

ŞIRNAK

Cumhuriyet, Dicle, Yeni ve Yeşilyurt mahallelerinde de teröristler havaya ateş açtı.

Yeşilyurt mahallesinde toplanan yüzleri kapalı grup Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Burada polis ekiplerini gören göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı.

Bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)