E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKarayılan'ın sağ kolu Nusaybin'de öldürüldü---

Karayılan'ın sağ kolu Nusaybin'de öldürüldü

Karayılan'ın sağ kolu Nusaybin'de öldürüldü
18 Şubat 2017 - 00:51 borsagundem.com

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK'nın 2 üst düzey mensubu ölü ele geçirildi. Teröristlerden birinin, Karayılan'ın sağ kolu olduğu bildirildi

Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalında devam eden operasyonda terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın sağ kolu olan terörist ölü ele geçirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, son aylarda gerçekleştirilen çok sayıda terör eyleminin faili olan bir kişinin bugün güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildiğini detaylı açıklamanın ise yarın yapılacağını söylemişti.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin kırsalında bulunan Ömeryan bölgesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ölü ele geçirilen iki teröristten biri olan sözde özel kuvvetler sorumlusu olan Behzat kod adlı teröristin, PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın sağ kolu olduğu belirlendi.

Güvenlik güçlerinin bölgede geniş çaplı operasyonları devam ediyor.

Soylu: "O saldırıların faili öldürüldü"

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)