E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNurol GYO'ya finansçı atama! ---

Nurol GYO'ya finansçı atama!

Nurol GYO'ya finansçı atama!
24 Mart 2015 - 10:43 borsagundem.com

A. Cemail Batuk, Nurol GYO Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Alanının iddialı şirketlerinden Nurol GYO, İstanbul'da bir taraftan mevcut projelerini yürütürken, diğer yandan arazi fırsatları geliştirme ve kentsel dönüşüm fırsatlarını kovalıyor. Halihazırda inşaatı süren üç dev projesinin yatırım maliyeti 730 milyon dolar.

Yalnız bu rakam dahi uzun süre genel müdür koltuğunun boş bırakılmaması için yeterli neden sayılabilir. Ancak şirket yönetimi geçen yıl Mayıs ayında Musa Aykaç'ın sürpriz istifasının ardından 2014 sonuna kadar genel müdürlük görevini Bekir Cumurcu’nun vekaleten yönetmesini uygun buldu. Cumurcu’nun geçen Aralık ayında asaleten atamasının yapılmasının ardından ise Nurol GYO'da üst yönetimdeki taşlar da yerine konmaya başladı.

Şirketteki son atama, finansmandan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine yapıldı. Ekonomist dergisinin haberine göre A. Cemail Batuk, Nurol GYO Finansmandan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Cemail Batuk, bankalarda başladığı iş yaşamında yerli ve yabancı şirketlerde geçen bir iş deneyimine sahip. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Arcitect24 Mart 2015 11:25

    Masraflar buyuk ve şuana kadarki finans borçlar çok buyuk. Şirketi buyuk bir bedelli sermaye artışı düze çıkarır.