E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNurol GYO'dan 22.8 milyonluk satış---

Nurol GYO'dan 22.8 milyonluk satış

Nurol GYO'dan 22.8 milyonluk satış
05 Haziran 2017 - 10:06 borsagundem.com

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , Güneşli’deki Nurol Park projesinden toplu ofis satışı yaptı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Nurol GYO), Güneşli’deki Nurol Park projesinden tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı yaptığını KAP’a bildirdi. Yabancı yatırımcının, Nurol Park J Ofis Bloğunda, 14 adet bağımsız bölümden oluşan 2 katın tamamını satın almasıyla ilgili işlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleşti. Satışın Türkiye ekonomisine ve Nurol markasına yabancı yatırımcının güvenini gösterdiğini belirten Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, “Hükümetin, yurt dışı yerleşik bireysel yatırımcılara yönelik sağladığı vergi avantajı sektör için önemli bir destek. Yurt dışı yerleşik tüzel kişiliklere de benzer vergi avantajlarının sağlanması çok daha fazla yatırımı Türkiye’ye çekecektir” diye konuştu.

Sektör için önemli bir başlangıç

Gerçekleştirilen satışı değerlendiren Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, şunları söyledi: “Körfez bölgesi yatırımcısına gerçekleştirdiğimiz bu satış Türkiye ekonomisine ve 51 yaşındaki Nurol markasına olan güveni gösteriyor. Hükümetin, yurt dışı yerleşik bireysel yatırımcılara yönelik sağladığı vergi avantajı sektör için önemli bir destek. Yurt dışı yerleşik tüzel kişiliklere de benzer vergi avantajlarının sağlanması çok daha fazla yatırımı Türkiye’ye çekecektir. Yaz ayının ilk günlerinde yaptığımız bu satış hem bizim hem sektör için güzel bir başlangıç. Önümüzdeki günlerde daha da büyük satışlar gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Farklı yatırımcılarla görüşmelerimiz istediğimiz gibi devam ediyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 7,55
En Yüksek: 7,75
En Düşük: 7,36
Değişim -0,66 %
FK: 3,33
PD / DD: 0,84
İşlem Hacmi 22.958.187
Toplam Adet: 3.031.676
Ağırlıklı Ort.: 7,62
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)