E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNurettin Yıldız hakkında soruşturma başlatıldı---

Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlatıldı

Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlatıldı
08 Mart 2018 - 16:53 borsagundem.com

“Allah vur dediyse vardır bir hikmet” diyen ve kadınlara kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri tavsiyesinde bulunan Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız hakkında soruşturma başlattı. Yıldız, son olarak “Allah vur dediyse vardır bir hikmet” demiş ve kadınlara kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri tavsiyesinde bulunmuştu. Yıldız halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekle suçlanıyor.

Nureddin Yıldız’ın 'Yatak, yorgan, battaniye cinsel dürtüleri rahatsız eden yapıda olmamalı, asansörde halvet' gibi sözleri infial yaratmıştı. Yıldız, son olarak “Allah vur dediyse vardır bir hikmet” demiş ve kadınlara kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri tavsiyesinde bulunmuştu.

Bu sözlerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Nureddin Yıldız hakkında kadınlara yönelik açıklamaları nedeniyle "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan resen soruşturma başlattığı bildirildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum09 Mart 2018 04:38

    Küçücük çocuğu sevmek nedir,evlilik nedir bilmediği,anlamadığı bir yaşta evlenmesine caiz demek kadar aptalca bir hadis olamaz.Bununla ilgili hadisler kuvvetle muhtemel Resulullah Muhammedden (as) asırlar sonra arap toplumunda oldukça yaygın olan sapık küçük kız çocuk sevicileri sübyancılar tarafından uydurulmuştur.

  • kaptan08 Mart 2018 17:39

    BÖYLE ADAMLARA KONUŞMA CESARETİNİ KİMLER VERİYOR ACABA ????????

  • MİSAFİR08 Mart 2018 17:03

    kabahat sizde değil, meydanı boş bulmuşsunuz, dilinizin ayarı yok, atıp tutun bakalım.. yobazlar..... elbet bir gün akıl üstün gelecek ve sizi tarihin karanlık sayfalarına gömecektir.

  • SOKAKTAKİ VATANDAŞ08 Mart 2018 17:01

    memleket ne hale geldi böyle, bu yobaz sapıklarla aynı toprakları mı paylaşıyoruz... bunlar bu sapıkça düşünceleri ne cürretle çıkıp zırvalayabiliyorlar, kimden güç alıyorlar? mide bulandırıcı..

  • ...08 Mart 2018 16:59

    Allah güzel dinimizi, böyle sapkınca yaklaşımlardan korur inşallah... Amin...