E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNuman Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajı---

Numan Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajı

Numan Kurtulmuş'tan 15 Temmuz mesajı
15 Temmuz 2021 - 09:44 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından 15 Temmuz Milli Birlik Günü'ne ilişkin paylaşımlarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

15 Temmuz; ülkemiz üzerindeki tüm emperyalist hesapların, milli irade düşmanı darbeci niyetlerin tasfiye edildiği milli duruşun adıdır. 15 Temmuz; milletçe varoluş hikayemizin özeti, gaza ve şehadet ruhunun dirilişidir. 15 Temmuz millet-devlet kaynaşmasının zirvesi, Milletin devletine canı pahasına sahip çıkışının eşi benzeri görülmemiş örneğidir.

15 Temmuz'un “Bedir’in Aslanları” gibi olan kahraman şehitlerine rahmet olsun. Hz. Hamza, Hz. Hüseyin efendilerimiz komşuları olsun. Rabbim bu acıları bir daha bu millete yaşatmasın. Bize düşen; 15 Temmuz'u unutmamak, unutturmamaktır. Bize düşen; Milletçe kazandığımız bu direnişin şuuruyla, milli birlik ve kardeşlik bilincini gelecek nesillere aktarmaktır.

15 Temmuz’da destan yazarak şehid olan tüm kahramanlara can borcumuz var. Her birini rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye tek ses! Siyasilerden 15 Temmuz mesajları

 

15 Temmuz şehitlerine ithaf: Sayenizde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)