E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNike'ın hisseleri yüzde 1.7 oranında düştü---

Nike'ın hisseleri yüzde 1.7 oranında düştü

Nike'ın hisseleri yüzde 1.7 oranında düştü
22 Şubat 2019 - 21:15 borsagundem.com

ABD'nin gelecekteki yıldızı olarak gösterilen Williamson'ın Nike marka ayakkabısının maç sırasında parçalanmasının ardından markanın hisseleri bir günde 1.7 oranında düştü

ABD'nin gelecekteki yıldızı olarak gösterilen Zion Williamson isimli basketbolcu, ayakkabısının karşılaşma sırasında parçalanması nedeniyle sakatlandı. Müsabakanın henüz 33'ncü saniyesinde yaşanan pozisyonda, Nike marka ayakkabının ikiye ayrıldığı görüldü. Kolej basketbolu mücadelesi sırasında yaşanan olayda sakatlanan Williamson, sahayı terk etmek zorunda kaldı. Takımın koçu, 18 yaşındaki yıldızın hafif bir diz burkulması yaşadığını söyledi. ABD’nin eski başkanı Barack Obama’nın da izlediği maç sosyal medyanın da gündemine oturdu.  Williamson'ın Nike marka ayakkabısının parçalanmasına sosyal medyadan binlerce yorum gelirken, Nike firması açıklama yapmak zorunda kaldı. Yaşanan olaydan dolayı üzüntülerini bildiren firmanın açıklaması hisselerinin sert bir şekilde düşmesine engel olamadı. Nike firmasının hisseleri bir günde 1.7 oranında düştü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah23 Şubat 2019 04:04

    Nike karizmayı kötü çizdirmiş yahu ayakkabının parçalanmasına rağmen hisse fiyatının düşüş göstermesi normal.hisse fiyatı düşer çıkar fakat nike çizilen karizması kolay kolay geri gelmez.