E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNihat Hatipoğlu isyan etti---

Nihat Hatipoğlu isyan etti

Nihat Hatipoğlu isyan etti
17 Ekim 2015 - 09:07 borsagundem.com

Nihat Hatipoğlu, televizyon programlarında kazandığı para için konuşanlara sitem etti, "Bunun hesabı soralarak Allah'ın katında" dedi

"Söylenen rakamların yanından geçmiyorum" diyen Nihat Hatipoğlu, 50 kişilik ekibinin 60 program yaptığı 5 sene boyunca bir dizinin bir bölümlük maliyeti kadar kazanmadığına dikkat çekti

"İMANLARINA TALİP OLACAĞIM"

Nihat Hatipoğlu devamında, "Arlanmaz ahlaksızlar. Siz hırsızsınız. Hırsızlar ancak alın teriyle çalışanlar ve bunu paylaşanlar hakkında algı oluşturmaya çalışır. Bunun hesabı soralarak Allah'ın katında. Bir gram ihanete müsaade etmem. Beni izletmemek için bu yalanları konuşanların hesap gününde imanlarına talip olacağım" diye konuştu.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat17 Ekim 2015 17:48

    e hocam yaptığın bir hocaya yakışıröı utanmazlar hırsızlar demişsin sende imanını onlara verirsin o zaman ya hırsız değilseler birde iftira etmiş olursun yazık.ayrıca 5 yılda bir dizi kadar alınan parada fena para değil hocam diziler çok maliyetli.ama şunuda yaziyim anlaşmalı helal para kazanıyorsun buda kimseyi ilgilendirmez.

  • don karleone17 Ekim 2015 10:12

    stalin için vatanımız için