E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinNihat Doğan savcıya ifade veriyor---

Nihat Doğan savcıya ifade veriyor

Nihat Doğan savcıya ifade veriyor
19 Mart 2015 - 16:19 borsagundem.com

Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, ifade vermek için adliyeye geldi

Mersin Tarsus'ta katledildikten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın ardından, "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde tweet atan Nihat Doğan hakkında savcılığa çok sayıda suç duyurusunda bulunulmuştu.
 
Suç duyurularını değerlendiren savcılık soruşturma başlatmış, Nihat Doğan’ı ifadeye çağırmıştı. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen şarkıcı Nihat Doğan, savcı Umut Tepe’ye ifade veriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SA19 Mart 2015 16:46

    adamın üzerinden show yaptınız ,reyting kazandınız, para kazandınız ayıptır be. bu ülke de kimler neler diyor. adam çıktı tv de özür bile diledi. yazdığı yorumda özgecan için değil karşısında tartıştığı biri için söylenmiş söz. en önemlisi çıktı özür diledi.bu ülkede adam harcamak ne kdar kolay ve ucuz.

  • yorum_cubaba19 Mart 2015 16:25

    Lütfen şu "ünlü" kelimesini yazmayınız bu adam için, tşk...