E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Nihat Doğan adam değil'---

'Nihat Doğan adam değil'

'Nihat Doğan adam değil'
21 Ekim 2013 - 22:17 borsagundem.com

AK Partili vekilden şarkıcı Nihat Doğan hakkında çok ağır sözler

Bir süre önce, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin kaldırılması yönünde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Gezi eylemleriyle gündeme gelen Nihat Doğan için ağır konuştu.

AK Partili Milletvekili Oktay Saral, geçmişte AK Parti Gençlik Kolları'nda çalıştığını söyleyen Nihat Doğan için, "Gerçek bir AK Partili değil" dedi. Ünlü türkücüye sert sözlerle yüklenen Saral, "İyi bir AK Partili o ilkelere ve prensiplere sahip, milletin değerleriyle örtüşen, tarihini ve kültürüne sahip çıkan, bir öyle bir böyle olan değildir. Biz bu milletin değerleriyle özdeşleşmiş ve o şekilde hayatını idam ettiren, milletin değerleriyle sanatını icra eden insanlara sanatçı diyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİR GÜN ÖYLE BİR GÜN BÖYLE"
Beyaz TV'ye konuşan Saral, dün AK Parti etrafında konuşan insanların bugün farklı konuştuğunu belirterek Nihat Doğan'ın iki yüzlü olduğunu öne sürdü. Ünlü türkücüye yönelik eleştirilerine devam eden Saral, "Bakıyoruz sözüm ona sanatçı denilen halkın değerleriyle alakası olmayan bir gün öyle bir gün farklı konuşan bir takım sanatçılar görüyoruz. Nihat Doğan da onlardan bir tanesidir" şeklinde konuştu.

"KENDİ KENDİNE YUMRUK AT"
Nihat Doğan'ın çelişkili ifadeler kullandığına da dikkat çeken Saral, ünlü türkücüye, "Başkalarına saldırma. Git aynanın karşısına kendi kendine yumruk at" diyerek seslendi. Nihat Doğan'ın reklam peşinde olduğunu da iddia eden Saral, "Tımarhanelik çok insan var" dedi.

"NİHAT DOĞAN 'I ADAM YERİNE KOYAN YOK"
Sözlerinin devamında eleştirilerini sertleştiren Saral, "Mesele zihniyet meselesi. Mesele Nihat Doğan değil. Nihat Doğan'ı konuşmaya gerek yok" diye ekledi. Saral, "Nihat Doğan, Muş'tan aday olabilir mi?" sorusuna ise, "Burası Muş'tur yolu yokuştur' diyebilir ama Muş'tan aday olma noktasında olduğunu ben zannetmiyorum" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemalist22 Ekim 2013 15:03

    Başkalarının imanını sorgulama tezgahı üzerinden para dilenen sahtekarlarla din adına ölüyle sex fetvası verenlerin kesiştiği noktalar o kadar çok ki

  • flamenco7222 Ekim 2013 12:43

    Tekil değil vekil...Birinin imanını sorgulamaya cürret ediyorsan kendini sorgula bence..Yazımı anlayarak okumamışsın..En büyük sanatçı derken ne demek istiyorum?.yazının öznesi de Nihat değil bu arada..Onu da anlamamışsın maaalesef::):)

  • 22 Ekim 2013 00:22

    onunla yanı uçağa binerken düşünseydiniz....vs

  • TEKİL DEĞİL VEKİL.21 Ekim 2013 23:57

    Vekil en doğrusunu söylemiş dediği gibi bir öylebir böyle flamenco 72 demekki sende ALLAHA inanmıyorsun seni yaratana inanmadığın bu yazılarından belli ALLAHA inanmayan KÜLLİ KAFİR olsun.biz insanoğlunu yoktan yaratan birtek ALLAH cc.nihat doğan çıkarı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur neden sanatçılar arasında sevilmiyor sen önce onu araştır.

  • flamenco7221 Ekim 2013 23:00

    Yanlız hoca kimse adam yerine koymaz dediğin biriyle uğraşmak da komik ol-muşşşşş..Haa bir de sanatçının "milletin değerleri" diye bir derdi olma zorunluluğu yoktur..Bak ben kısssaca anlatayım...Sanatçı; o en büyük sanatçının yarattığı armonileri; melodi olarak anlar ve algılar, biçim olarak anlar ve algılar, kelimelerin içindeki mana ve uyum olarak anlar ve algılar,görüntü, renk, olarak, kurgu olarak, ritm olarak anlar ve algılar... ve diğer insanlara anlatır ...Haa bişey daha: SanAtçının Allah'a inanmak gibi bir zorunluluğu yoktur...inanırrr inanmaz ONUN SEÇİMİ..Ama sanata inanmayan birinin Allah'a inanması mümkün değildir:)...Çaktınnnızzz?:)..Bırakın Nihat'ı falan, kendi kadrajınızı genişletmeye bakın...İlk durak..Armoni yasasını araştırın...çok şey kazanacaksınızzz:)