E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNew York Times, ünlüleri hedef gösterdi!---

New York Times, ünlüleri hedef gösterdi!

New York Times, ünlüleri hedef gösterdi!
24 Mayıs 2021 - 09:31 borsagundem.com

ABD'nin çok okunan gazetelerinden New York Times, Filistin'e destek veren model kardeşler Bella ve Gigi Hadid ile şarkıcı Dua Lipa'yı yayınladığı bir ilanla hedef gösterdi.

Filistin asıllı ABD'li modeller Bella Hadid ile kardeşi Gigi Hadid ve yine Filistin'e destek veren şarkısı Dua Lipa, NYT gazetesinde yer alan tam sayfa bir ilanda "İsrail'i kınayıp Hamas'a sessiz kalmakla" suçlandı.

Amerikalı haham Shmuley Boteach'in başında olduğu "Dünya Değerler Ağı" adlı örgüt tarafından verilen ilanda, "Bella, Gigi, Dua; Hamas ikinci Holokost çağrısı yapıyor. Onları derhal kınayın" denildi.



Boteach ayrıca 3 ismi "İsrail'i etnik temizlik yapmakla suçlayan ve Yahudi devletini karalayan mega etkili kişiler" diye niteledi. Gazete 3 ismi doğrudan hedef gösterdiği gerekçesiyle yoğun tepkilerle karşılaştı ve tarafısızlığına veda ettiği yorumları yapıldı.

Bella Hadid, olayların başladığı ilk günlerden bu yana Filistin'e destek eylemlerine de katılmıştı.

DUA LIPA ÇOK KIZDI

İngiliz asıllı şarkıcı Dua Lipa, ilanı sert dille eleştirdi. Lipa, sosyal medya hesabından "Zalim ve ayrımcı İsrail hükümetinin Filistin'deki eylemlerine karşı Filistinlilerin haklarını savunmak için ödediğimiz bedel bu. Herkesin; Yahudilerin, Müslümanların ve Hıristiyanların yaşamayı seçtikleri devletin eşit vatandaşları olarak barış içinde yaşamaya hakkı olduğuna inanıyorum.Tüm ezilenlerle dayanışma içindeyim ve her türlü ırkçılığı reddediyorum" diye yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum24 Mayıs 2021 10:30

    Ey Arap dünyası ey Türk dünyası bu üç isme sahip çıkın bu üç cesur insanı Yanlız bırakmayın paranızı abd ye akıtmayın orada gidip para harcamayın oradan ev araba almayın paranızı onların zenginliği için harcamayın bu üç isme de cesaretlerinden dolayı devlet nişanı verin