E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıNew York Borsası'nın patronu: Bitcoin'de geç kaldık---

New York Borsası'nın patronu: Bitcoin'de geç kaldık

New York Borsası'nın patronu: Bitcoin'de geç kaldık
06 Aralık 2017 - 17:31 borsagundem.com

New York Borsası'nın başkanı Jeff Sprecher, bitcoinde vadeli işlemler konusunda çabuk davranmadığı için pişmanlığını dile getirdi.

Intercontinental Exchange'in (ICE) kurucu ortağı, başkanı ve CEO'su ayın zamanda da New York Borsası'nın başkanı olan Jeff Sprecher, bitcoinde vadeli işlemler konusunda çabuk davranmadığı için pişmanlığını dile getirdi.

Intercontinental Exchange'in kurucu ortağı, başkanı ve CEO'su ayın zamanda da New York Borsası'nın başkanı olan ve "piyasalar hakkında bir iki şey biliyor olması gereken" Jeff Sprecher, Goldman Sachs tarafından düzenlenen Finansal Hizmetler Konferansı'nda yaptığı konuşmada Bitcoin vadeli işlemleri konusunda girişimde bulunmamaktan pişman olduğunu dile getirdi.

CME ve CBOE Bitcoin türev işlemlerini önümüzdeki iki haftalık süre içinde devreye alarak böylece kendisinin "yüzüne bir yumruk atmaya" hazırlanıyor.

ICE halen kripto paralar aleminde yatırımcıları bünyesinde barındırıyor. Kurum 2015 yılında kripto para borsası Coinbase'de bir miktar azınlık hissesi aldı. Bununla birlikte, iş vadel işlemlere gelince Sprecher bu konudaki endişelerini dile getiriyor ve bitcoin almak için heveslenen yığınla paranın piyasaya akmakta olduğu bu ortamda alıcı bulmanın kolay olduğu ancak kimlerin açık pozisyon taşıyacağının kestirilemeyişi nedeniyle aceleci davranmamakla hata ettiğini belirtiyor.
Sprecher itiraflarını "Bu alanda bir ilk olamadığımız için belki de aptalız" sözleri ile sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D demirkan 06 Aralık 2017 17:49

    GEÇKALMADIN KARDEŞ.SENDE KEDİ PARANI İCAT ET.BİTKOİN OLMAZ DA KENE KOİN OLUR NE FARKEDER. BİRAZDA REKLÂM BU İŞ TAMAM.