E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York borsasını ünlü konuk kapattı---

New York borsasını ünlü konuk kapattı

New York borsasını ünlü konuk kapattı
08 Şubat 2019 - 16:29 borsagundem.com

New York Borsası, önceki gün 70 ülkede milyonlarca temsilcisi bulunan Avon’un CEO’su Jan Zijdervelt’i ağırladı. Zijdervelt, markanın 133’üncü yılı kutlaması şerefine, borsanın kapanış gongunu çaldı

David H.McConnell tarafından 1886 yılında kurulan Avon, 133’üncü yılını kutluyor. Tüm dünyada kadınların ekonomik kalkınmasına olanak sağlayan ve yaşama güzellik katan Avon, yıldönümü şerefine New York Borsası’nda bir kutlama yaptı.

Markanın CEO’su Jan Zijdervelt, kutlamanın ardından borsanın kapanış gongunu çaldı.Zijdervelt; “Avon olarak 133 yıldır güzelliği, yeniliği, iyimserliği, hepsinden öte kadını gururla temsil eden ve her gün dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kadının yaşamına güzellik katıyoruz.” diye konuştu.

Türkiye doğrudan satış sektöründe pazar lideri olan Avon, 1993 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. 26 yıldır Türk kadınlarının en çok tercih ettiği kozmetik markalarından biri olan Avon, sadece ürünleriyle değil, kazanç fırsatlarıyla da Türk kadınlarının hayatlarını güzelleştirmeye devam ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)