E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York Borsası’nda devre kesildi---

New York Borsası’nda devre kesildi

New York Borsası’nda devre kesildi
24 Ocak 2023 - 18:01 borsagundem.com

ABD borsalarında salı günü açılıştan kısa bir süre sonra bazı hisse senetlerinin işlemi teknik bir sorun nedeniyle kısa süreliğine durdu

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

New York Menkul Kıymetler Borsası'nda (NYSE) düzinelerce hisse senedinin işlemi piyasanın Salı günü açılmasından kısa bir süre sonra belirgin bir teknik sorun nedeniyle durduruldu.

NYSE'nin web sitesine göre, etkilenen başlıca hisse senetleri arasında Morgan Stanley, Verizon, AT & T, Nike ve McDonald's da vardı. Teknik arıza borsa açıldığında birçok hisse senedinde anormal derecede büyük hareketlere sebep oldu. Bu aynı zamanda volatilite kaynaklı devre kesiciyi tetiklemiş olabilir.

CNBC'den Bob Pisani, konunun teknik bir mesele gibi göründüğünü ve ticaret katında gerçekleşen bir şey olmadığını söyledi. Etkilenen şirketlerin çoğu, yerel saatle 9:45’ten önce ticarete devam etti. NYSE’den yapılan açıklamada 9:50 itibariyle tüm sistemlerin sorunsuz çalıştığı belirtildi.

ABD borsaları düşüşle açıldı

 

‘FED hız kesecek’ beklentisi bile yetti

 

Wall Street’te ayı piyasası hâlâ güçlü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)