E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York borsası seans salonlarını açıyor---

New York borsası seans salonlarını açıyor

New York borsası seans salonlarını açıyor
18 Mayıs 2020 - 17:25 borsagundem.com

New York borsasının salonlarına geri dönen borsacılar enfekte olma risklerini kabul eden bir feragatname imzalamaları gerekecek

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

New York Borsası (NYSE) korona virüs salgınının yayılmasının yavaşlatılması çabaları çerçevesinde kapattığı seans salonlarını bu ayın sonuna doğru açmayı planlıyor.

NYSE Başkanı Stacey Cunningham’e göre seanslar tekrar açıldığında sadece sınırlı sayıda borsacı salonlara alınacak. Maske takmaları ve sosyal mesafeyi korumaları zorunlu hale gelecek.

Koruyucu tedbirler arasında gelen borsacıların toplu taşıma kullanmamaları ve binaya girdikleri zaman vücut sıcaklıklarının ölçülmesi de var.

Borsa Başkanı Cunningham planın riski azaltmak için tasarlandığını belirterek ."Stratecimiz olası bir vakayı hızlı bir şekilde tespit edip, daha geniş bir yayılmaya karşı koruyarak salonon çalışmaya devam etmesidir'' diye konuştu.New York borsasının seans salonları 2 korona virüs vakasının görüldüğü 23 Mart’tan beri kapalı.

Diğer borsalarda virüsün yayılmasını engellemek için kapattıkları seans salonlarını yeniden açmaya hazırlanıyor. Cboe Global Markets Illinois’daki kısıtlamaların sona ermesinden bir gün sonra 1 Haziran’da Chicago opsiyon ticaret salonlarını açacağını söyledi.

Aşı umuduyla New York borsası sert yükseldi

Warren Buffett’ın dönemi bitti

NYSE'de liste yoluyla doğrudan sermaye artırma dönemi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie18 Mayıs 2020 20:55

    En çok da Nasdaq yükseldiğinde haber görselinde fotoğrafına yer verilen ve sürekli gülen yaşlı ihtiyarın enfekte olmasını istiyorum.