E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNew York borsası günü karışık seyirle kapattı---

New York borsası günü karışık seyirle kapattı

New York borsası günü karışık seyirle kapattı
21 Temmuz 2020 - 23:45 borsagundem.com

New York borsası haftanın ikinci işlem gününü karışık seyirle tamamladı

New York borsası kapanışında, Dow Jones endeksi 150 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 0,60 artışla 26.840,68 puana yükseldi.

Standard&Poor's (S&P) 500 endeksi yüzde 0,19 artarak 3.258,11 puana çıkarken, Nasdaq endeksi ise yüzde 0,81 kayıpla 10.680,36 puana indi.

Endeksler, yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı yürütülen aşı çalışmalarındaki olumlu gelişmeler ile IBM, Coca-Cola, Lockheed Martin ve Philip Morris gibi Amerikan şirketlerinin ikinci çeyrek bilançolarının beklenenden iyi gelmesiyle güne yükselişle başlamıştı.

Ayrıca, Avrupa Birliği (AB) üyesi 27 ülkenin liderinin, Kovid-19 salgınının ekonomik sonuçlarıyla mücadele için hazırlanan 750 milyar avroluk kurtarma programında anlaşmaya varması ve ABD'de Kovid-19 salgınının etkileriyle mücadele kapsamında hayata geçirilmesi planlanan yeni teşvik paketine ilişkin gelişmeler de piyasalardaki iyimserliği artırmıştı.

Avrupa borsaları günü artıda tamamladı

Borsa İstanbul sert satışlarla günü kayıpla tamamladı

Kütahya Porselen hisselerinde film koptu, sert satışlar başladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)