E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNetaş ihale kazandı---

Netaş ihale kazandı

Netaş ihale kazandı
16 Temmuz 2013 - 06:52 borsagundem.com

TFF'nin e-Bilet sistem entegratörü ihalesinde e-Kent/Netaş konsorsiyumu en iyi teklifi veren kurum oldu

Türkiye Futbol Federasyonu, E-Bilet Sistem Entegratörü İhalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede, en iyi teklifi veren E-Kent/Netaş ile Gate Elektronik son ikiye kalan firmalar oldu.
E-bilet Sistem Entegratörü ihalesi süreci, 11 Mart 2013 tarihinde kamuoyuna duyurusu yapılan 2013/5543 sayılı "Niyet Beyanı" ile başladı. Niyet Beyanı'nı TFF'ye ulaştıran 17 firmanın başvuruları değerlendirilen E-Bilet Komisyonu, belirtilen koşulları yerine getirdikleri tespit edilen 10 firmanın Sistem Entegratörü ihalesine teklif vermelerini uygun gördü.
Bu 10 firma arasından teknik yeterlilik düzeyini geçen ATOS, E-Kent/Netaş, Gate Elektronik, Indra ve Pro-Line firmaları, TFF'nin İstinye'deki merkez binasında bugün gerçekleştirilen açık eksiltme ticari teklif ihalesine katıldı.
Açık eksiltme ihalesine, E-Bilet Komisyonu Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Öksüz, E-Bilet Komisyonu ve TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Koşar, Hakan Kanık, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin,
Mehmet Gülez, TFF Hukuk Baş Müşavir Yardımcısı Duygu Yaşar, Danışman firma yetkilileri, Beşiktaş 9. Noterliği'nden Göksel Narman ve firma yetkilileri katıldı.
Çekişmeli geçen ve 104 turluk teklif sürecine sahne olan ihale sonucunda, E-Kent/Netaş konsorsiyumu en iyi teklifi veren kurum oldu.
TFF Yönetim Kurulu, son ikiye kalan E-Kent/Netaş ve Gate Elektronik firmalarının tekliflerini değerlendirerek, kazanan firma ile projeye başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 94,75
En Yüksek: 97,75
En Düşük: 90,00
Değişim 4,12 %
FK: 61,66
PD / DD: 28,23
İşlem Hacmi 171.367.796
Toplam Adet: 1.817.433
Ağırlıklı Ort.: 94,27
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)