E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan 'Ramazan' mesajı---

Netanyahu'dan 'Ramazan' mesajı

Netanyahu'dan 'Ramazan' mesajı
19 Haziran 2015 - 15:09 borsagundem.com

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı video mesajında ülkesinde yaşayan Müslümanların Ramazan ayını tebrik etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinde yaşayan Müslümanların Ramazan ayını kutladığı mesajında; İsrail'in Ortadoğu'daki güven adası olduğunu ve din özgürlüğüne saygı gösteren tek devlet olduğunu söyledi.

Dışişleri Bakanlığı sitesinde yayınlanan yazılı mesajda ve videoda Netanyahu şunları belirtti:

"İsrail'in Müslüman vatandaşlarına, Ramazan'ın başlaması nedeni ile tebriklerimi iletiyorum.Bu yıl da dünyanın iyi durumda olmadığını biliyoruz. Ortadoğu'da iç savaşlar ve Sünniler ile Şiiler arasında din savaşlarının yaşandığı bu dönemde, İslam dünyası Ramazan ayını kutluyor. Müslüman vatandaşlarımız; İsrail, çevresinde aşırı İslamcı unsurların birbirlerini ve farklı inanç mensuplarını öldürdükleri dönemde, bu fırtınalı sulara rağmen, güven ve istikrar adası olmaya devam edecektir.

''İSRAİL DİN ÖZGÜRLÜĞÜNE SAYGI GÖSTEREN TEK DEVLET''

İsrail din özgürlüğüne saygı gösteren, her inanç mensuplarına ibadet özgürlüğü sağlayan bölgedeki tek devlettir ve siz bunu herkesten daha iyi biliyorsunuz. İsrail toplumunun ayrılmaz bir parçasısınız." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)