E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu'dan Biden'a rest!---

Netanyahu'dan Biden'a rest!

Netanyahu'dan Biden'a rest!
19 Mayıs 2021 - 22:18 borsagundem.com

Netanyahu, Biden'ın 'ateşkes için gerginliğin düşürülmesi talebini' kabul etmedi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın 'ateşkes için gerginliğin düşürülmesi talebini' kabul etmedi.

"TAKDİR EDİYORUM"

Netanyahu, yaptığı yazılı açıklamada, "ABD Başkanı'nın İsrail'in kendini savunmasına verdiği desteği takdir ediyorum. Ancak hedefi gerçekleşene dek bu operasyona devam etmekte kararlıyım" ifadelerini kullanarak, operasyonun hedefinin ise 'İsrailli vatandaşların huzurunun sağlanması olduğunu' savundu.

Başbakan Netanyahu, 'İsrail ordusunun Gazze'deki örgütlerin elindeki güce, üst düzey liderlerine her gün daha çok saldırı düzenlediğini ve yine Gazze'deki yüksek katlı binalar ile silah depolarını daha fazla vurduğunu' ifade etti.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Biden ve Netanyahu'nun bugün Gazze'deki olayları ele aldıkları bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirilmişti.

Görüşmede, İsrail'in 'Hamas ve diğer terör elementlerinin kapasitelerini düşürmedeki sürecinin' yanı sıra, bölgede gerginliğin azaltılması konusunda bölge ülkeleri ve ABD'nin diplomatik girişimlerinin de konuşulduğu aktarılan açıklamada, "Başkan Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya bölgede ateşkese giden yolda bugün gerginliğin ciddi derecede düşürülmesini beklediğini iletti" bilgisi yer almıştı.

İsrail'in saldırılarında ölü sayısı 277'ye yükseldi

 

İsrail-Filistin çatışmasında ateşkes gelişmesi

 

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Gazze fotoğrafını Kuran'dan ayetle paylaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hak hukuk20 Mayıs 2021 07:28

    Yahudi toplumu bu din kitaplarini hiç düzgün okuyamiyor mu acaba. Din içinde kendini üstün görmek yada insanları kendi çıkarların için öldür demek mi yaziyor acaba. Hangi din e tapiyor acaba Yahudiler. Ben hiç bir din kitabinda bunların yazacağını sanmıyorum. Hiç din kurallarina uymuyorlar galiba.

  • Arif gsli 20 Mayıs 2021 08:18

    Yahudiler ayrı, yahudi görünüp paraya tapan siyonistler ayrıdır. Eskiden marksist gibi saçmalıklardan sonra kapitalist siyonistler çıktı şimdi. Değişmeyen tekşey ALLAH.

  • Arif gsli20 Mayıs 2021 05:51

    Nerde bi adalaetsizlik oldumu, OSMANLI ELİNİ MASAYA VURURDU. Osmanlının yıkımına sebep olan herkesinin, şuan zulüme uğrayanların bedduasını alıyo... (aslında büyük olmaya gerek yok cesur olmak yeter. Ecnebi korkak olarak yaratılmış)

  • Ali 20 Mayıs 2021 00:30

    Abd de bir içsavaş çıksın...Dünyanın başına bela olmaktan kurtulalım

  • yorum19 Mayıs 2021 23:18

    netanyahu ve israil yaptığı politikayla örnek alınmalı bence yıllardır bizim yapamadığımızı yapıyor kuralları belli halkı kıymetli bir israilli için filistini yakabiliyor bizde ise durum hezimetten başka birşey değil bir TÜrk ölür bin türk doğar mantık sadece bu ama ülkede Türk kalmadı heryer arap ve suriyeli kim TÜrk kim arap karmakarışık bir ülke işte

  • Kömurcü19 Mayıs 2021 22:49

    İt iti isirirmi lanetlenmiş insan muspetteleri allahın gazabı üzerinize olsun israil ingiltere abd ve yandaşları.amiiiıin insaallah

  • Mehmet19 Mayıs 2021 22:45

    " Abd ye bile kafa tutan güçlü lider Netanyahu" rolleri seçim kazandırır zannediyorlar. . Kendini reis zannediyor bu yaw.

  • Okie Dokie19 Mayıs 2021 22:45

    Dik dur eğilme bu millet seninle Netanyahu reis.

  • Nedim20 Mayıs 2021 06:17

    Bu şerefsizi  İsrail e göndersen adam yerine koymazlar!  Çünkü babası belirsiz!  

  • Arif gsli20 Mayıs 2021 05:58

    İnsanlar 2 ye ayrılır. Paralı, parasız. İşte bu ecnebiler paralıdır. Ama komik olan bu paralılar karizmatik sanıp seven aptallar vardır. Aptallar kasvet e, asiller zekaya saygı duyar

  • Oki bi sus20 Mayıs 2021 03:42

    Her b.ka maydanoz olacağım diye uğraşma oki. Bu adam cehennemde çayır çayır yanacak . Olen her masumun vebali bu serefsizin üstünde . Sen de yardakçısı olma

  • Alparslan tekyerli 20 Mayıs 2021 00:20

    Sen ve senin gibilerin tümünü kökten kazımak gerekli

  • HSN Akbük 19 Mayıs 2021 23:32

    okie bir yahudi olarak sen ölenler ve ölen çocuklar için ne düşünüyorsun niçin ölüyor öldüren neden öldürüyor senin düşüncen nedir insan olarak cevaplıyabilirmisin

  • okie dokie19 Mayıs 2021 22:31

    sov yapmayin kendi aranizda. iki yüzlüler

  • TAMİZ KARTALGÖZ19 Mayıs 2021 22:29

    Anlaşmalı döğüş.Ha  abd ha israil .al birin vur diyerine.