E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNetanyahu: Kürdistan kurulmalı---

Netanyahu: Kürdistan kurulmalı

Netanyahu: Kürdistan kurulmalı
30 Haziran 2014 - 00:18 borsagundem.com

İsrail Başbakanı'ndan Kürtlere büyük destek

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Şiiler ile Suniler arasında yaşanan şiddet olaylarının artması nedeniyle bölgede bağımsız bir Kürt devletinin kurulmasına destek verdiklerini açıkladı.

Netanyahu Tel Aviv Üniversitesi'nde öğrencilere yaptığı konuşmada bölgenin güvenliği açısından orada bir Kürt devletinin kurulması gerektiğine vurgu yaptı. İspanyol Haber Ajansı Europress'de yer alan habere göre, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, burada yaptığı konuşmada  Kürtler mücadeleci bir topluluktur, siyasi şartları da yerine getiriyor, bu bağlamda bağımsızlığı da hak ediyorlar dedi. 

Haberde, Netanyahu'nun bu açıklamasının bölgede Irak'ın bütünlüğünü savunan ABD'nin tezleri ile ters düştüğüne vurgu yapıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim30 Haziran 2014 01:01

    artık açık açık söylüyorlar...bu sözler karşısında şehitlerimizin kemikleri sizlıyordur...HADİ Bİ DELİKANLI ÇIKSINDA İSRAİLİN ORADOĞUDAN ÇIKMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLESİN...ingiliz adalarından biyere yerleştrilsin bu pislikler...

  • Ender DOSAN30 Haziran 2014 00:34

    Sen önce kendi devletinin rüştünü ispat et sonra düşün o kurulsun bu yıkılsını