E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNet Holding, o şirketten hisse almak için görüşmelere başladı---

Net Holding, o şirketten hisse almak için görüşmelere başladı

Net Holding, o şirketten hisse almak için görüşmelere başladı
26 Eylül 2022 - 10:56 borsagundem.com

Net Holding, Mavi Gök Havacılık şirketinden %10 oranında hisse almak için görüşmelere başladığını duyurdu

Net Holding Genel Koordinatörü Hande Tibuk, Mavi Gök Havacılık şirketinden %10 oranında hisse almak için görüşmelerin başladığını açıkladı.

KAP'a yapılan bildirime göre Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatörü Hande Tibuk, Diyalog Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Detaylar şu şekilde:

Kuzey Kıbrıs'ın haksız izolasyona maruz kalması ulaşımı da yıllardır çok ciddi şekilde kısıtlamaktadır. Ulaşımın gelişmesi hem ticaretin hem turizmin kısaca tüm ekonomik aktivitenin gelişmesi için elzemdir. Adamıza ne kadar çok havayolu uçuş düzenlerse ada ekonomisi de o kadar hızlı gelişir. Mavi Gök Havacılık'ın Kuzey Kıbrıs'a 15 Kasım'da düzenlemeye başlayacağı seferlerin Kuzey Kıbrıs'ın ekonomik gelişimi için çok değerli olduğunu düşünüyoruz.

Net Holding olarak 48 yılı geride bıraktık, birçok turizm yatırımının lideri olmanın getirdiği tecrübe ile havayolu yatırımının da çok ağır ve riskinin yüksek olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle Kuzey Kıbrıs'ın gelişimi için bugüne kadar olduğu gibi biz de elimizi taşın altına koyuyoruz ve Mavi Gök Havacılık ile %10 hisse almak için görüşmelere başladığımızı kamuoyuna bildiririz.

Net Holding 1989 yılında kurulan Pegasus Havayollarının ortakları arasında yer almış ve 1990 yılında Rus Aeroflot havayolları ve Türk iş adamları ile Greenair'i kurmuş ancak aynı sene başlayan 1. Körfez savaşının turizm aktivitelerini askıya alması nedeniyle bu ortaklıklardan çıkmıştır. Kuzey Kıbrıs'a 1996 yılında başlayan yatırımlarını son 10 yılda hızlandıran Net Holding, Merit markası altında Kıbrıs'ta sekiz otel ve altı casino işletmektedir.

Net Holding ve Çimbeton sorusu

 

Günün önemli şirket haberleri 26/09/2022

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 29,68
En Yüksek: 29,50
En Düşük: 28,24
Değişim 4,58 %
FK: 5,65
PD / DD: 1,02
İşlem Hacmi 68.050.948
Toplam Adet: 2.354.823
Ağırlıklı Ort.: 28,86
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)