E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNehrin temiz olduğunu göstermek için su içen başbakan hastanelik oldu---

Nehrin temiz olduğunu göstermek için su içen başbakan hastanelik oldu

Nehrin temiz olduğunu göstermek için su içen başbakan hastanelik oldu
22 Temmuz 2022 - 13:58 borsagundem.com

Hindistan'da Pencap vilayeti Başbakanı Bhagwant Mann, Kali Bein nehrinin temiz olduğunu kanıtlamak için kameralar önünde nehirden bir bardak su alıp içti. Hastaneye kaldırılan Başbakan'ın enfeksiyon tedavisi gördüğü belirtildi.

Hindistan bu olayı konuşuyor. Hindistan’ın Pencap Eyalet Başbakanı Bhagwant Mann, kutsal sayılan Kali Bein Nehrinden temizliğinin 22. yıldönümünü kutlamak için Sultanpur Lodhi kentini ziyaret etti.

Başbakan Mann, yıldönümü çerçevesinde gerçekleştirilen tören suyun halen içilecek kadar temiz olduğunu göstermek için nehirden 1 bardak su içti.

Olaydan iki gün sonra rahatsızlandı

Olaydan iki gün sonra 19 Temmuz’da Chandigarh’daki resmi konutunda rahatsızlandığı belirtilen Mann, karın ağrısı şikayetiyle Delhi’deki bir hastaneye götürüldü. Tedavisi gerçekleştirilen Başbakan Mann, daha sonra taburcu edildi.

Hindistan, Sih ve Hindulara öncelikli e-vize verecek

 

Hindistan’da akaryakıt satışları düştü

 

Hindistan Merkez Bankası faiz artırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ak23 Temmuz 2022 14:45

    Bizde de bir bakan " Çayda radyasyon yok." deyip çay içmişti.

  • baran22 Temmuz 2022 20:20

    Demek ki trübünlere oynamak yalan da olsa popülariteye kaçmak insanların anlayışına göre değil gerçeğe hakikate hareket etmek gerekir kınanacağını azarlanacağını cezalandırılacağını bilsen de! 

  • baran22 Temmuz 2022 16:10

    Ne garip bir düzen Mihraceler ve aileleri yurt dışında milyarlarca dolar ve altın harcar garibim Hint Fakiri ise aklına ne gelirse fareye İneğe yılana brahma Buda ya tapar.  Ganj nehrinde hacı olayım derken enfeksiyondan ölür.  Müslüman düşmanlığı ise her daim körüklenir.  Seçkin sınıf  tabi ki istemez bu fakirlerin uyanmasını!  Vakti zamanında İngiliz sömürgesi olduğunu anlatmaya gerek yok değil. Gerek var!  Çünkü hala İngiliz Sömürgesi!  Sadece tarz ve yöntem değiştirmişler!  Son derece sinsi bir yapıya bürünmüş. Hindistan ve Pakistan da devlet yöneticileri ya görevden alınır ya da suikast yapılır. Aşağı yukarı yüz elli yıldan beri durum bu.  Dinlerdeki taassup bağnazlık geleneklerdeki ifrat bunların işlerini çok kolaylaştırıyor.  Adeta ayrılığa bölünmeye huzursuzluğa kapı aralıyor.  Oysa Allah birleşin dağılmayın parçalanırsınız, gücünüz gider diyor.  

  • Pala22 Temmuz 2022 15:09

    Çin 1, hint 2.dunanin sonunu bunlar getirecek

  • Mucise Reis : )22 Temmuz 2022 15:03

    Kolibasili. O şehrin bütün pisliği o kutsal nehirlerine akıyor. ilim, bilim, yerine abuk subuk işlere yelteniyorlar :D  koca şehrin lahımı o nehirde... Biz biliyoruz orada yaşayanlar bilmiyor ? ilginç :D

  • HASAN TOSUN22 Temmuz 2022 14:55

    şapşal