E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakNef dünya çapında projelere imza atacak---

Nef dünya çapında projelere imza atacak

Nef dünya çapında projelere imza atacak
01 Kasım 2018 - 15:07 borsagundem.com

Nef başta Londra olmak üzere dünyanın 10 metropolünde proje geliştirmeyi hedefliyor

Gayrimenkul geliştirme şirketi Nef, yurtdışı yatırımları için kurduğu Nef Global çatısı altında 
beş yıl içerisinde Londra başta olmak üzere dünyanın 10 metropolünde proje geliştirmeyi hedefliyor. 
Nef'ten yapılan açıklamaya göre, New York, Londra, Berlin gibi metropollerde geliştireceği projelerle küresel bir oyuncu olmayı hedefleyen Nef Global ilk projesini Brentford Londra'da hayata geçirecek. 
Avrupa ve ABD başta olmak üzere 10 ayrı metropolde proje geliştirme hedefleri bulunduğunu belirten Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Ocak ayında Nef Global'i kurduğumuzda üç kişilik kadromuz yurtdışında 62 ayrı firma ile masaya oturdu. Şu anda bu rakam 200'ün üzerinde. Hedefimiz 2023'te 10 ayrı metropolde olmak" dedi. 
Açıklamada yer alan bilgiye göre, Londra'nın Brentford bölgesindeki proje 73 adet daireden oluşurken; daire fiyatlarının 380,000 pounddan başladığı projede teslimlerin 2019 Nisan ayında başlaması planlanıyor. 
Nef Global'in Londra'da geliştireceği projede ortaklığa gittiği Select Developments Kurucu Ortağı Sanjay Dhir, "Nef ile İngiltere'nin en çok gelişen bölgesi Batı Londra'da birlikte projeler geliştireceğiz. Sadece konut değil, öğrenci yurdu gibi Nef'in uzman olduğu bir alanda daha işbirliklerimiz olacak" 
dedi.

Açıklamada yer alan bilgiye göre, Nef 2018 yılını yüzde 20'nin üzerinde büyüme ve 1.75 milyar TL ciroyla kapatmayı hedefliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)