E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNecdet Özel'den Bahçeli'ye sert yanıt---

Necdet Özel'den Bahçeli'ye sert yanıt

Necdet Özel'den Bahçeli'ye sert yanıt
24 Şubat 2015 - 19:14 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında kendisi ile ilgili eleştirilerine sert yanıt verdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik  'Özel Paşa'nın Süleyman Şah'a nasıl yetiştiğini herkes görmüştür. Madem Süleyman Şah Türk Vatanının ayrılmış parçasıdır kime sorarak vatandan vazgeçtiniz ? Bunu tarihe nasıl anlatacaksınız. Millete nasıl izah edeceksiniz. Harbiye'de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın, okuldan mı kaçtın?' sözlerine cevap verdi.  

Orgeneral Özel, " MHP Genel Başkanı'nın, partisinin TBMM'deki Grup Toplantısında şahsıma yönelik olarak sarf ettiği yakışıksız sözleri, kişiliğine ve savunduğu fikirlere yakıştıramadım" dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in yaptığı yazılı açıklama şöyle;

"24 Şubat 2015 tarihinde, MHP Genel Başkanı'nın, partisinin TBMM'deki Grup Toplantısında şahsıma yönelik olarak sarf ettiği yakışıksız sözleri, kişiliğine ve savunduğu fikirlere yakıştıramadığımı, kendisinin siyasi kişiliği nedeniyle polemiğe girmek istemediğimi, 46 yıldır Yüce Türk Milletine ve onun Milli Ordusuna hizmet etmiş bir kişi olarak benim vatan-millet-bayrak şuurumu sorgulama hakkının olmadığını düşünüyor ve Yüce Türk Milletinin takdirlerine sunuyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • efe25 Şubat 2015 00:10

    Genel kurmay haklı orada bir Mehmetciğimizin başına birşey gelse idi o zaman kaybedecektik.çok stratejik bir karar destekliyorum.Vatanımı ve askerimi seviyorum

  • Ercüment24 Şubat 2015 20:43

    milliyetcilerin Türk Milli Degerlerini Korumak istemeleri normal Ama karara mekanizmasinda bir fikir ortaya atmak istemeleri de gerekirdi her zamanki gibi uyumaya devam ediyorlar...bence TürkMilliyetcilerimiz uyanik olmali katilim göstermeli.

  • AD24 Şubat 2015 20:43

    TÜRK MİLLETİ KARAR VERDİ VE BAHÇELİNİN HAKLI OLDUĞUNA KANAAT GETİRDİ

  • vatandaş24 Şubat 2015 20:41

    doğru söze neden kızıyor.uluslararası antlaşmalarla türjkiyenin bir parçası olan bölgeyi terk edip kaçtınız ve bunu da büyük bir başarı olarak lanse etmeye çalışıyorsunuz.kıbrıs gazilerine ayıp olmuyur mu. can güvenliği yok diye onlar kaçmadı hain mi ilan edelim .

  • Vatandaş24 Şubat 2015 20:05

    Sn.Bahçeli haklı.

  • ali tutar24 Şubat 2015 19:42

    asıl vatanı amerikaya satan hain parelelci yurt atayün ü partisinden nasıl aday ediyor onun hesabını versin.

  • fatih24 Şubat 2015 19:37

    bende askeri personelim bahçeli doğru konuşmuş nokta