E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem Nebati, EBRD Başkanı Renaud-Basso ile görüştü---

Nebati, EBRD Başkanı Renaud-Basso ile görüştü

 Nebati, EBRD Başkanı Renaud-Basso ile görüştü
06 Ekim 2022 - 22:57 borsagundem.com

Bakan Nebati, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Renaud-Basso ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso ile çevrim içi görüşme gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Nebati, Twitter hesabından söz konusu görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, "Küresel ekonomik görünüm ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeleri değerlendirerek ülkemizin, gıda ve enerji güvenliğine ilişkin katkılarını paylaştık. Ayrıca, Banka ile iş birliği yaptığımız konuları ve projeleri detaylıca ele aldık." ifadelerine yer verdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • A. Sayın08 Ekim 2022 17:47

    Bu ortamda zengin daha zengin fakir çile çekiyor.Bu ayrışma nereye kadar devam edecek adil gelir dağılımı yok .

  • doncu07 Ekim 2022 10:13

    faiz lobisine diz çöktüler sonunda. merkez bankası %12 ile borç veriyor bankalara, bankalar da %25-30 ile halka satıyor bu paraları. kazanan hep bankalar

  • Mucise Reis : )07 Ekim 2022 07:52

    Böylelikle nöro iktisad içinde  kendimizi tam bir paradoksun ortasına atmış olduk.  Dünyayı ve iktisadı kavramak için kendimizi ("kavrayan özneyi"), kendimizi kavramak için ise dünyayı ("nesnel gerçekliği") anlamamız gerek... Yumurtanın mı tavuktan, yoksa tavuğun mu yumurtadan çıktığına karar veremediğimizde içimizi rahatlatan tek şey var. Biz nasıl olduğunu anlayamasak da, tavuğun da yumurtanın da orada, karşımızda durduğu önemli. İstediğimizde haşlanmış yumurta, istediğimizde de kızarmış tavuk yiyebildiğimiz bilgisidir. – tabii yeteri kadar paramız varsa :D... Yani kısacası, Engels'in de dediği gibi, "Pudingin ispatı yemededir."Peki bizim harika iktisad ve ekonomimizin ispatı nedir ? Benzin fiyatı, ev fiyatı, otomobil, kralar, gsmh , vb biz neden tadamıyoruz ? Al sana süslü cümleler :D