E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNe olursa olsun o transfer bitecek!---

Ne olursa olsun o transfer bitecek!

Ne olursa olsun o transfer bitecek!
20 Aralık 2013 - 08:51 borsagundem.com

Sarı lacivertli kulüp yıldız oyuncuyu devre arasında bitirmek için tüm çabasını ortaya koyacak ve bu işi bitirecek

Fenerbahçe devre arasında bir dünya yıldızını kadroya katmak için çalışmalara start verdi... Başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Hulk'un transferi için görüşmeler başladı...

Sarı-Lacivertlilerin 1 numarası, transfer çalışmalarını yürütecek olan yöneticilerle yaptığı toplantıda "Her ne pahasına olursa olsun Hulk'u almamız gerek. Onu kadroya katacağız. Bize büyük katkı sağlayacak. Bu işi bitirin" dedi. İşte başkanın bu sözleri üzerine de sarı-lacivertli yöneticiler hem Rus kulübü hem de Sambacı'yla temasa geçti.



12 GOL, 10 ASİST!

27 yaşındaki Hulk, 2008-09 sezonu başında Japonya'nın Tokyo Verdy takımından 19 milyon Euro karşılığında Portekiz'in Porto takımına transfer olmuştu. Özellikle burada geçirdiği 4 sezonda Avrupa'nın devlerinin de listesine giren Hulk'u 2012-13 sezonu başında Rusya'nın Zenit takımı 55 milyon Euro karşılığında renklerine kattı.

Brezilya Milli Takımı'nın da değişilmezi olan Hulk bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 22 maçta forma giyerken 12 gol attı, 10 da asist yaptı. Genelde forvet hattının sağında oynayan, santrfor olarak da görev yapabilen tecrübeli yıldızın asıl ismi Givanildo Vieira de Souza... Güçlü fiziği, sürati ve sert şutlarıyla ünlü çizgi kahramanı Hulk'a benzetiliyor ve onun lakabını taşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)