E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNaturel Enerji yönetiminde bir istifa, iki atama---

Naturel Enerji yönetiminde bir istifa, iki atama

Naturel Enerji yönetiminde bir istifa, iki atama
18 Eylül 2019 - 18:41 borsagundem.com

Naturel Enerji yönetiminden istifa eden Fatih Tok'un yerine Ziya Akbaş, boşta olan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine ise Hilal Aslan atandı

Naturel Yenilenebilir Enerji (NATEN) üst yönetiminde, bir istifa ve iki atama gerçekleşti. Şirket bünyesindeki değişikliklere ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tok'un, yoğun işlerinden dolayı görevine zaman ayıramayacağı gerekçesiyle istifaen ayrıldığı ve Tok'tan boşalan göreve Ziya Akbaş'ın getirildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, şirkette halihazırda boş olan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine de Hilal Aslan'ın atandığı kaydedilerek, söz konusu iki yeni atamanın yapılacak olan ilk genel kurulun onayına sunulacağı belirtildi.

Ziya Akbaş kimdir?

Ziya AKBAŞ 1962 yılında Kahramanmaraş'ta doğmuştur. Lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde; yüksek lisans eğitimini ise, Piri Reis Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme Yönetimi ( MBA ) alanında yapmıştır. Ziya AKBAŞ, 1987-1997 yılları arasında çeşitli özel sektör firmalarında Muhasebe Sorumlusu, Bölge Muhasebe Şefi ve Bölge Müdürü olarak çalışmıştır. 1997 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olan Ziya Akbaş aynı zamanda Türk Patent Enstitüsü'nde Marka Vekili ve Kamu Gözetim Kurumu'nda Bağımsız Denetçi olarak görev almıştır. 2014-2017 Yılları arasında Aselsan‘da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Ziya AKBAŞ şu an Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş. bünyesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.

Hilal Aslan kimdir?

1990 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen Hilal Aslan Lise eğitimini Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Üniversite lisans eğitimini ise Gazi üniversitesi Gazi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamlamıştır. Kariyerini Muhasebe ve İnsan Kaynakları sektöründe ilerletmeye devam eden Hilal Aslan şu an Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş. bünyesinde İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 50,10
En Yüksek: 50,85
En Düşük: 46,50
Değişim 5,47 %
FK: 20,37
PD / DD: 0,34
İşlem Hacmi 121.423.400
Toplam Adet: 2.489.655
Ağırlıklı Ort.: 48,77
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)