E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'nun en etkili isminden Türkiye çıkışı!---

NATO'nun en etkili isminden Türkiye çıkışı!

NATO'nun en etkili isminden Türkiye çıkışı!
03 Aralık 2019 - 15:31 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İttifak ile Türkiye arasında yaşanan "terör örgütü YPG sorununu" İngiltere'deki zirvenin sonuna kadar çözmeyi garanti edemeyeceğini söyledi

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD Başkanı Donald Trump ile kahvaltıda bir araya geldikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Stoltenberg, İttifak ile Türkiye arasındaki meselenin yarın sona erecek Londra zirvesinde çözülüp çözülemeyeceğine ilişkin soruya şöyle yanıt verdi:

“Söz vermeyeceğim, fakat söyleyebileceğim, o konuda çalışıyoruz. Fakat bu, NATO’nun Baltık ülkelerini koruma planı yok demek değildir.

ABD Başkanı Trump da, bugün başlayacak NATO Zirvesi öncesinde Türkiye açısında oldukça önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'ye yaptırım isteyen senatörlere Trump'tan kapak!

Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un geçen ay yaptığı “NATO’nun beyin ölümü gerçekleşti” açıklamasına ilişkin “Böyle demek nahoş ve bu, aşağılayıcı bir açıklama” yorumunda bulundu.

Trump Türkiye’nin NATO üyesi olarak kalması konusunda da şu açıklamada bulundu: “Bu konu müttefikler arasında tartışılmalı. Türkiye'yi seviyorum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la iyi anlaşıyoruz o NATO'nun çok iyi bir üyesi ya da olacak.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 52/1Afyonlu05 Aralık 2019 18:49

    tayyip rei senide yurdumuzuda oyalıyorlar bu kaçıncı sözverip yapmıyor yan çiziyorlar neden pkk kabullenmezlerse tasını,tarağını topla sana hatda damadını aileni çantagibi al gel bu kadar basit?adamlara atdın tutdun nerde hani kabulmu oldu pkk töreristmi oldu yoo arkana bakabaka döndün geldin. birdaha yapamağaçağın işin altına omuz vermede milletide kandırma sözde imamhatiplimişşş haltetmişsin daha çok okuyacaksın o okutan hoçalarada yazık böylemi yetişir imamhatipli?aileni hiçtanımadıklarıla elelemi olunur reis liğinde alçaltdın yani yuh yuhlarolsun sana doğruyolu göstermeyenlerede yuh olsunreismiş?

  • mezarci 03 Aralık 2019 19:25

    gunumuzun natosuda imfside tamamen bir somuru veya kullanma/kontrol etme aracidir......

  • AHMET OTUZBİR03 Aralık 2019 16:38

    Küçük yatırımcıyı 80 kuruştan IEYHO ile ne güzel mallandırmıştık. Artık kaç sene sonra o seviyeleri görür allah bilir. Yerli ve milli.

  • Ahmet Tecer03 Aralık 2019 16:36

    Her zamanki  ve hep yediğimiz Türkiye kandırma taktiği , mültecileri engelleyin diye Almanya geldi hemen atladık para yok, Abd ypg cekilecek dedi 6 yıldır cekilmiyor, Trum zamanında baris harekatını durdurun ypg cekilecek tık yok.  bunun gibi sayısız örnek var şimdi de bu üzerin de çalışıyoruz. Yine keriz gibi inanırız ve en sonunda sözlerinde durmadılar kandırıldık cümleleri .

  • turan03 Aralık 2019 15:53

    silah gücün yoksa kuzu gibi he diyecekler bu ne akp nede chp ye mahsus herkes için geçerli paran ve silah gücün yoksa oyuncak olursun 

  • AHMET ÖZBİR03 Aralık 2019 15:51

    ZOR günümüzde bir kere olsun yanımızda olmayan tüm mahluklar YOK OLSUN, TOZ OLSUN!..