E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı---

NATO'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı

NATO'dan Türkiye'ye başsağlığı mesajı
17 Şubat 2021 - 22:07 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Gara'da "13 Türk vatandaşının öldürülmesini kınadıklarını" belirterek, müttefiklerin Türk halkına başsağlığı dilediğini söyledi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da katıldığı, video konferans yöntemiyle yapılan iki günlük NATO Savunma Bakanları Toplantısının ilk günkü oturumunun ardından basın toplantısı düzenledi.

Irak'ın kuzeyinde 13 Türk vatandaşının terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Stoltenberg, Türkiye'ye başsağlığı dileğini iletti.

Stoltenberg, katliamın sorumlularını en güçlü şekilde kınadığını vurgulayarak, "Müttefikler, Savunma Bakanlarının bugünkü toplantısında başsağlığı dileklerini iletti. Müttefikler Türk halkıyla dayanışma içindedir." dedi.

Öte yandan, Milli Savunma Bakanlığının Twitter adresinden, Bakan Akar'ın da katıldığı toplantıya ilişkin görseller paylaşıldı. 

Bakan Akar'ın toplantıda, Türkiye'nin NATO'ya katkıları ile NATO ve milli faaliyetlere ilişkin görüş ve önerileri dile getirdiği belirtildi.

Erdoğan: Operasyonları daha da genişleteceğiz

TBMM'de Gara bilgilendirmesi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim18 Şubat 2021 01:17

    Vasiyetimdir bu gibi pkk daes. Feto gibi teror orgutleri beni rehin olirsa devletim benim bulundugum bolgeyi diledigi gibi bombalayip yakip .yeter ki devletim bu itlere rehin olmasin Beni bu alcaklara madara ettirmesin hic dusunmeden