E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Rusya'ya: INF'yi kurtarmak için son şansı kullanın---

NATO'dan Rusya'ya: INF'yi kurtarmak için son şansı kullanın

NATO'dan Rusya'ya: INF'yi kurtarmak için son şansı kullanın
15 Temmuz 2019 - 13:43 borsagundem.com

ABD'nin çekilen ilk taraf olmasına rağmen Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'nın (INF) korunmasının sorumluluğunu Rusya'ya yükleyen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Moskova yönetimine verilen son şansı kullanma çağrısı yaptı.


Daha önce NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'ya en kısa sürede 9М729 füzelerinden kurtulmayı teklif etmiş ve bunun Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması’nı (INF) kurtaracağını söylemişti. 

Alman Frankfurter Allgemeine gazetesi için bir makale kaleme alan Stoltenberg, INF'nin yürürlüğünün devamı için bu görüşünü tekrar gündeme getirdi.

INF'nin korunmasının Rusya'nın sorumluluğunda olduğunu savunan Stoltenberg, Moskova yönetimine bunun için son şansı kullanma çağrısında bulundu.

Aksi halde Rusya'nın tek başına sorumluluk taşıyacağını kaydeden Stoltenberg, anlaşmanın yürürlükten kalkması halinde dünyanın daha istikrarsız hale geleceğini belirtti.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Karadayı17 Temmuz 2019 00:13

    Ulan Belçika, Hollanda, Danimarka, İsveç,Norveç ulan bozuk paralar şingir şungur etmeyin bal gibi abd nin palisi, İngiltere'nin tampon kalkanisiniz. Sizden devlet mi olur sandiniz. Uşaklık yapa yapa kral Uşakları oldunuz. Birgün gelir buhar olursunuz o kadar.

  • fatih istanbul15 Temmuz 2019 14:44

    SEN ONU PATRONUN  AMERİKAYA SÖYLE