E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan İdlib için rejime kınama ve taraflara itidal çağrısı---

NATO'dan İdlib için rejime kınama ve taraflara itidal çağrısı

NATO'dan İdlib için rejime kınama ve taraflara itidal çağrısı
28 Şubat 2020 - 05:18 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Suriye rejimi ve destekçisi Rusya'nın İdlib'deki saldırılarını kınadı. Müttefiki Türkiye'ye destekten tek kelime bahsetmeyen Genel Sekreter, İdlib'de tarafları gerginliği azaltmaya çağırdı


NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Suriye rejimi ve destekçisi Rusya'nın İdlib'deki saldırılarını kınadı ve saldırılara son vermeleri çağrısında bulundu. Müttefiki Türkiye'ye destekle ilgili tek bir söz söylemeyen Stoltenberg tarafları sükunete davet etti. 

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, AA muhabirine, Stoltenberg ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu arasında gerçekleşen telefon görüşmesi hakkında bilgi verdi.

Buna göre, Genel Sekreter Stoltenberg, Esed rejimi ve destekçisi Rusya'nın İdlib'de ayrım yapmaksızın süren hava saldırılarını kınayarak, saldırılara son vermelerini istedi.

Esed rejimi ve destekçisi Rusya'ya, uluslararası hukuka uyma ve Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde yürütülen barış çabalarına destek vermesini isteyen Stoltenberg, tüm taraflara itidal çağrısında bulundu.

Stoltenberg, "Tüm taraflar, gerginliği azaltarak bu çok tehlikeli durumun ve bölgedeki korkunç insancıl koşulların daha da kötüleşmesini engellemeli." vurgusunu yaptı.

Türkiye uluslararası diplomasi başlattı

 

Hatay Valisi: 33 askerimiz şehit oldu

 

İletiişim Başkanlığı Askerlerimizin kanları yerde kalmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv28 Şubat 2020 10:02

     bunlara inanmayın kardeşlerim bunlşarın her söyledigi vallayalan bu nato dememişmiydi biz muslumanlar için ölemeyiz  öyuzden askerlerimiz natodan geri gelmeli türkiyedeki yabancı üsler gönderilmeli neişlerivar evimizin içinde

  • pervin28 Şubat 2020 09:30

    İşte nato dan bu kadar hikaye bir örgüt

  • GÜVEN OTLATICI28 Şubat 2020 08:45

    inşallah tüm suriye avrupa ve rusya corano virüsünden mındar olurlarda biz TÜRKİYE olarak itidal çağrısı yapıp sözde desteklediğimizi açıklarız