E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması---

NATO'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması

NATO'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması
09 Ekim 2019 - 18:25 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili, "Türkiye'nin itidalli davranacağına ve faaliyetlerinin orantılı ve ölçülü olacağına inanıyorum" dedi

İtalya'nın başkenti Roma'da Başbakan Giuseppe Conte ile görüşmesinin ardından basın toplantısı düzenleyen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili NATO'ya bilgi verdiğini açıkladı.

"Türkiye'nin meşru güvenlik kaygıları var. Korkunç terör saldırılarına maruz kaldı" vurgusunda bulunan Stoltenberg, ülkenin aynı zamanda çok sayıda mülteciye ev sahipliği yaptığına dikkati çekti.

Stoltenberg, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili, "Türkiye'nin itidalli davranacağına ve faaliyetlerinin orantılı ve ölçülü olacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin bölgede istikrarsızlığı ve gerginliği artıracak adımlardan kaçınması gerektiğini ifade eden Stoltenberg, aynı zamanda terör örgütü DEAŞ'a karşı elde edilen önemli kazanımların korunması gerektiğini söyledi.

Stoltenberg, cuma günü Türkiye'ye düzenleyeceği resmi ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya geleceğini açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JBT 10 Ekim 2019 07:56

    Atatürk Hatay alınacak dedi aldı.....şimdi de bu terör bitecek diyoruz... ve bitecek...

  • ıtri09 Ekim 2019 21:00

    keşke Şamda Cuma kılıcaz diye hırs yapmasalardı. şimdi şaşkın bakkal gibi 20 kilometrelik operasyonu başarı diye satmazlardı

  • cello09 Ekim 2019 20:34

    biz ölçülü yaparız sen hiç merak  etme.

  • vatandaş09 Ekim 2019 19:41

    yavuz at şahlandı mı durak dinlemez şahlandı  bir kere Türkiye.

  • BORSACI 09 Ekim 2019 19:14

    MAKUL VE MANTIKLI.

  • Torò5409 Ekim 2019 18:55

    En mantikli adam

  • Ahmet09 Ekim 2019 18:49

    Yahu kimse bu mülteci (sığınmacı) Suriyeli insanları getir, ben bakarım demiyor. Ben istemem diyor. Türkiye ben çözüm bulacam diyor bana yardımcı olun diyor. Sınırda bu insanların rahatça yaşayacağı güvenli bir bölge oluşturayim diyor. Kimse gelip yardım etmiyor. Herkes operasyona karşı çıkıyor. Eee ne olacak bu kadar insan, yaşamaya hakları yokmu? Nerede bu karşı çıkan ülkelerin insan hakları. Nerede Avrupa insan hakları. Yardım etmiyor sunuz bari engel olmayın yahuuu. Madem gerek yok buna öyleyse bu kadar sığınmacı Suriyeli yi size gönderelim desek onada hayır diyorsunuz. Hep ABD mantığında ilerlemeye çalışıyorlar. Ama bu insanlar kış geliyor, bir yaşam alanına ihtiyaçları var, eğer bu olmazsa sınırdan kaçak girecekler. Seçenek fazla yok ortada. Gidiyor lar ve DAES deyip duruyor lar. Türkiye den başka çözüm üreten yok. Türkiye den başka elini tehlikeye atan yok. Sonuçta o topraklar yine o insanlara ait

  • Erser 09 Ekim 2019 18:39

    Erdoğan bi koydu oturttu bunlar. Şimdi sadece gak gül yapıyorlar