E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan AB'ye uyarı!---

NATO'dan AB'ye uyarı!

NATO'dan AB'ye uyarı!
10 Mart 2018 - 07:08 borsagundem.com

NATO'nun Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Scaparrott, Rusya'nın Avrupa'daki askeri varlığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

"ABD, 2025 yılına gelindiğinde Avrupa'da askeri hakimiyetini yitirerek bu alanda liderliği Rusya'ya kaptırabilir." Bu açıklama NATO'nun Avrupa Müttefik Kuvvetler Komutanı Orgeneral Curtis Scaparrott'den geldi.

RBK'nın haberine göre, ABD Kongresi üyelerine uyarıda bulunan Scaparrott, "Rusya, kilit askeri teknolojileri geliştirerek, ABD'nin Avrupa'daki askeri hakimiyeti için ciddi bir tehdit haline geliyor" dedi.

ABD'nin 2025 yılında Avrupa'da askeri gücünü yitirebileceği uyarısında bulunan NATO generali, "Askeri güçlerimizin modernize etmeliyiz. Eğer bunu yapmazsak, onların (Rusya'nın) 2025 yılın kadar bizim askerlerimize tüm alanlarda üstünlük kurabileceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Rusya Develt Başkanı Vladimirr Putin, Rusya'nın yeni geliştirdiği füzelerin, ABD'nin füze savunma sistemlerini etkisiz hale getireceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR10 Mart 2018 12:11

    kafası çalışmayan ve beyinsiz kişileri abd başkanı yaptılar abd son 30 yılda çöküşe geçti bence.bu arada rusya ekonomik ve askeri olarak toparlandı dünya nın en büyük süper gücü olma yolunda .

  • KILIÇ10 Mart 2018 09:12

    NATO RESMİ YOLLARDAN TERÖR DESTEKÇİSİ OLDUGU GÖRÜLÜYOR YENİ ÜYESİ PKK, DEAŞ ,FETÖ OLMUŞ.