E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO, Rusya kazanırsa Putin şiddetin işe yaradığını teyit etmiş olacak---

NATO, Rusya kazanırsa Putin şiddetin işe yaradığını teyit etmiş olacak

NATO, Rusya kazanırsa Putin şiddetin işe yaradığını teyit etmiş olacak
04 Ağustos 2022 - 14:17 borsagundem.com

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'den devam eden Rusya ve Ukrayna savaşıyla ilgili Rusya savaşı kazanırsa sonuçları daha kötü olacak dedi.

Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, "Rusya bu savaşı kazanırsa Putin şiddetin işe yaradığını teyit etmiş olacak" dedi. Rusya'nın Ukrayna'ya karşı galip gelmesi halinde komşusu olan başka ülkelere saldırabileceğini söyledi.

Konuşmasında Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına değinen Stoltenberg, NATO'nun Ukrayna'yı desteklemesinin ahlaki bir sorumluluk olduğunu dile getirdi.

"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna hakkındaki arzularında başarılı olamaması bizim çıkarımıza. Putin'in istediğini askeri güçle elde edebileceğini gördüğü bir dünya bizim için daha tehlikeli bir dünya olacaktır. Rusya bu savaşı kazanırsa Putin şiddetin işe yaradığını teyit etmiş olacak. Sonra sıra Rusya'nın diğer komşularına gelebilir."

NATO Rusya gündemi ile toplanıyor

 

NATO Rusya'yı tehdit etti!

 

NATO Rusya'ya karşı kabiliyetlerini geliştirme kararı aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DERVİŞ06 Ağustos 2022 16:44

    Rusya, Ukranyaya saldırmakla bir taşla üç kuş vurmak istiyor. 1-Petrol ve doğal gaz fiyatlarını yukarı ÇEKEREK  Avrupadan elde ettiğinden daha fazlasını elde etmek. kısmen başarılı.2- Ukranyayı kendisine uydu bir devlet yaparak petrol ve doğal gazdan sonra dünyayı gıda konusunda kendilerine daha fazla bağımlı yapmak.  savaşın ilerki dünemleri belirleyici olacak. 3-zaman geçtikçe Avrupanın enerji bağımlılığının azalacağını gördüğü için şimdiden ne koparırsa kar hesabıdır. Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı.?

  • Pala05 Ağustos 2022 06:18

    Rusya kazansa, kızıl ordu Ardahan'dan girse alkışlayarak milyonlar var ülkede. Hepsi de vatansever olduğu için Putin'e destek çıktığı iddiasinda. Onlara göre Çeçenistan'da taş üstünde taş bırakmayan, Esad i koltuğunda tutan Putin iyi bir dost