E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır!---

NATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır!

NATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır!
29 Eylül 2022 - 14:42 borsagundem.com

Kuzey Akım petrol boru hatlarında meydana gelen hasarla ilgili NATO tarafından yapılan açıklamada, “Halihazırda mevcut olan tüm bilgiler, bunun kasıtlı, pervasız ve sorumsuz sabotaj eylemlerinin sonucu olduğunu göstermektedir” ifadeleri kullanıldı.


NATO resmi açıklamasında, “Baltık Denizi'ndeki uluslararası sularda Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarına verilen hasar derin endişe kaynağıdır. Halihazırda mevcut olan tüm bilgiler, bunun kasıtlı, pervasız ve sorumsuz sabotaj eylemlerinin sonucu olduğunu göstermektedir.

Bu sızıntılar nakliye için risklere ve önemli çevresel hasara neden oluyor. Hasarın kaynağını belirlemek için yürütülen soruşturmaları destekliyoruz. Müttefikler olarak, devlet ve devlet dışı aktörler tarafından enerjinin ve diğer hibrit taktiklerin zorlayıcı kullanımına hazırlanmayı, caydırmayı ve savunmayı taahhüt ettik. Müttefiklerin kritik altyapısına yönelik herhangi bir kasıtlı saldırı, birleşik ve kararlı bir yanıtla karşılanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Kuzey Akım boru hattında 4. sızıntı tespit edildi

 

İsveç, Kuzey Akım gaz sızıntıları ile ilgili soruşturma başlattı

 

Kuzey Akım 1'in iki hattında basınç düştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)