E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNasri'den Beşiktaş açıklaması---

Nasri'den Beşiktaş açıklaması

Nasri'den Beşiktaş açıklaması
01 Eylül 2016 - 21:16 borsagundem.com

Fransız yıldız Samir Nasri, Sevilla'ya transferinin ardından neden Beşiktaş'ı seçmediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın transfer dönemi boyunca gündeminde olan ama transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Beşiktaş'ı değil de Sevilla'yı seçen Fransız yıldız Samir Nasri'den yeni kulübü, İspanya, Beşiktaş ve Türkiye hakkında açıklamalar geldi.

Neden Beşiktaş'ı seçmediğine dair açıklamalar yapan yıldız futbolcu, "İspanya Ligi Türkiye Ligi'nden daha iyi. Dünyanın en iyi ligi La Liga. Sevilla'yı seçmemde Sampaoli, takım arkadaşlarım ve şampiyonluk yarışı heyecanı çok etkili oldu. Bütün bunlar Türkiye'de yoktu" ifadelerini kullandı.

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
Beşiktaş'ın transfer hedeflerinden olan Fransız milli futbolcu Samir Nasri, Sevilla'ya kiralık olarak gitmesinin ardından İspanyol basınına transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞ'IN KENDİSİYLE İLGİLENDİĞİNİ DOĞRULADI
İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca'ya özel röportaj veren Samir Nasri, Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiği haberlerini doğruladı ve Sevilla'yı tercih etme nedeni olarak teknik direktör Jorge Sampaoli ve sportif direktör Monchi'yi gösterdi.

NEDEN BEŞİKTAŞ'I SEÇMEDİĞİNİ AÇIKLADI
Beşiktaş'ı neden seçmediği, Türkiye'yi neden düşünmediği konusundaki soruya da yanıt veren 29 yaşındaki yıldız futbolcu, "İspanya Ligi Türkiye Ligi'nden daha iyi. Dünyanın en iyi ligi La Liga. Sevilla'yı seçmemde Sampaoli, takım arkadaşlarım ve şampiyonluk yarışı heyecanı çok etkili oldu. Sevilla şu an La Liga'nın en iyi takımlarından biri. Bütün bu seçenekler Türkiye'de yoktu. Ben de kariyerim ve önceliklerim açısından Beşiktaş'ı değil Sevilla'yı seçtim" şeklinde oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)