E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaNasdaq'ta gong Borsa İstanbul için çalacak---

Nasdaq'ta gong Borsa İstanbul için çalacak

Nasdaq'ta gong Borsa İstanbul için çalacak
16 Nisan 2014 - 11:31 borsagundem.com

Borsa İstanbul-Nasdaq ortaklığı çerçevesinde New York'ta gong töreni düzenlenecek

Borsa İstanbul – NASDAQ OMX Stratejik Ortaklığı çerçevesinde 21 Nisan 2014 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentindeki NASDAQ MarketSite’da gong töreni düzenlenecek. NASDAQ OMX’de seans, Borsa İstanbul için çalacak gong ile başlayacak. 
Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan ve NASDAQ OMX Grup Başkan Yardımcısı Sandy Meyer rucher’in katılımıyla düzenlenecek gong töreni TSİ ile 16.16 itibarıyla başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32316 Nisan 2014 13:31

    HEE.BU STRATEJİK ORTAKLIK ADI ALTINDA ÖDENECEK OLAN MİKTARIN GELİR KAYNAĞI NEDİR..........SAYIN STRATEJIST ORTAKLIKLARIN BAŞKANI.YOKSA GENE Mİ YATIRIMCI FİNANSMANDIR..

  • kartaly32316 Nisan 2014 12:24

    sermaye aracları rekabet üzerine kuruludur.hergangi bir ortaklık yapılamaz.bu stratejil ortaklık bile olsa fark yok......

  • kartaly32316 Nisan 2014 12:22

    en büyük hatayı yaptınız..nasıl ki ımf ye borç vererek hata yaptıysanız bu ortaklıkda hata.bunun nasıl acı bır sonuçları olduğunun farkına vardığınızda umarım hatanızı kabul edersiniz