E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıNasdaq'ın negatif ayrışması sürüyor---

Nasdaq'ın negatif ayrışması sürüyor

Nasdaq'ın negatif ayrışması sürüyor
14 Kasım 2016 - 15:02 borsagundem.com

Gedik Yatırım, uluslararası piyasalarda son gelişmeleri yorumladı

Hisse senedi piyasaları oldukça güçlü bir haftayı geride bırakırken seçimler sonrası yaşanan volatilite ardından hafta kapanışına kadar sağlam duruşunu sürdürdü. S&P 500 0.1% gevşerken Dow Jones Sanayi Endeksi 0.2%'lik bir kazanım ile günü tamamladı.Her iki endeks sırasıyla haftalık bazda 3.8% ve 5.4%'lük yükselişler yaşadı.

Russell 2000 (+2.4%) yükselişle kapatırken haftalık kapanışını 10.2%'lik etkileyici bir seviyeden gerçekleştirdi.Ana endeksler yatırımcıların Trump yönetiminin büyüme yanlısı adımlar atacağına yönelik beklentiler ile pozisyonlarını ayarlarken 2 seans üst üste ralli'ye sahne oldular. Trump yönetiminin
regülasyonlarda kesintiye gitmesi, düşük vergi oranları ve büyük ölçekteki alt yapı yatırımları kanalıyla mali teşvik sağlaması beklenmekte. Finansallar (+0.4%), sanayiler (+0.3%), ve materials (-1.7%) sektörlerinde ağırlıklı pozisyon ayarlamaları göze çarpmakta.

Diğer yandan artan enflasyon endişeleri ve mali teşvik beklentileri yatırımcıları hazine ve defansif sektörlerden çıkmaya yöneltmekte."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)