E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNarkotik operasyonları: 77 ilde 3 bin 594 yakalama---

Narkotik operasyonları: 77 ilde 3 bin 594 yakalama

Narkotik operasyonları: 77 ilde 3 bin 594 yakalama
09 Ağustos 2022 - 09:45 borsagundem.com

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından son bir haftada 77 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 3 bin 594 şüpheli yakalandı.


Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, son 7 günde 77 ilde uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonlar düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 3 bin 594 zanlı yakalandı.

Aramalarda 384 kilogram esrar, 242 kilogram kokain, 110 kilogram eroin, 34 kilogram metamfetamin, 21 kilogram skunk, 484 bin captagon, 305 bin ecstasy, 22 bin sentetik ecza, 2 bin 69 kök kenevir, 1 kilogram bonzai, 4 ton 14 kilogram kimyasal, 275 bin 740 lira ile 33 tabanca/tüfek yakalandı.

Türkiye, uyuşturucu baronunu sınır dışı etti

 

Van'da uyuşturucuya büyük darbe

 

Bodrum'da operasyon: 84 kilo uyuşturucu ele geçirildi

 

Mersin'de 105 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

 

Kızına uyuşturucu satmak isteyen genci dövüp polise götürdü!

 

Bingöl'de uyuşturucuya büyük darbe

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 10:41

    ÇOK ÖNEMSİYORUM. ingiltere-çin  ÇAY savaşları bilirsiniz. Yada duymuşsunuzdur. Çin bol bol afyon etkisi ürünler, bol bol keyif verici maddeler ile piyas aöyle bir dolduki, işsiz, fakir, fukara, kendi içinde savaş ve kavga eden in toplumu ayyaşlar gibi sokakalrda gün geçirirdi. İngiltere bilerek yaptı ve başardı. O bakımdan Türk gençlerinin en büyük düşmanı  bir paket sigaranın 30 tl oldugu ortamda bu tarz ucuz diye pazarlanan ve genetiği bozulan insanlar olacak. Kesinlikle bu alanda esktra adımlar atıp, ceza oranları artmalı. polis onlıne ihbar hatları, teleofn ihpar hat v programları ile kimliklerin gizli kalacağı, kimin şikayet ettiği bilinmeyeceği, şikayet edenin Ankar amerkez kripto ile kimlik bilgilerinin gizli kaldığı ama polis ekiplerini olay yerine ivedilikle ulaştığı belirten kamu reklamları ön plana çıkmalı . insanalr başım belaya girer, koruayamazlar beni diye şikayet etmekten korkabilir. kamu da kötü kişiler işbirliği ederse beniy akar diye ürkebilir.