E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinNakliyecilerden Ambarlar'da tahliye ve yıkıma direniş---

Nakliyecilerden Ambarlar'da tahliye ve yıkıma direniş

Nakliyecilerden Ambarlar'da tahliye ve yıkıma direniş
06 Ocak 2018 - 06:23 borsagundem.com

Zeytinburnu Nakliyeciler Sitesi esnafı İBB'nin tahliye ve yıkım ekiplerine karşı direnişe geçti. TIR ve kamyonlarla sitenin girişi kapatıldı. Müzakerelerin sonunda anlaşmaya varıldı ve yıkım başladı

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Nakliyeciler Sitesi'nde, sabaha karşı tahliye ve yıkım işlemi gerilimi yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahliye ve yıkım kararını uygulamak üzere önce çevik kuvvet ekipleri ambarlara gelirken, bir grup esnaf da bu uygulamaya karşı direndi. Akşam satlerinden itibaren ambarlar esnafı, site içinde grup halinde beklemeye başlarken, güvenlik güçleri de saat 03.00 sıralarında gelmeye başladı. Kendilerine yeni bir yer yapılmadan bu uygulamanın hayata geçemeyeceğini savunan esnaf, sloganlar atarak tepki gösterdi.

Tırlar ve kamyonlarla ambarların giriş ve çıkış kapıları kapatılırken, çevik kuvvet ekiplerinin TOMA'larla geldiği, aynı zamanda iş makinelerinin de yer aldığı görüldü.

ANLAŞMA SAĞLANDI

İstanbul Nakliyeciler Sitesi'ndeki yıkım çalışmaları için esnaf ile yapılan müzakereden, sadece boş durumdaki 17 ambarın çatısının yıkılması için anlaşma çıktı. İş makineleri siteye girmeye başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin06 Ocak 2018 10:49

    sadece zeytinburda ambarlar yok bayrapaşada istanbulunun çok semtinde evlerin altında depolar var zeytinbundundakilerden farkı yok kocaman tırlar kamyonlar yük boşaltıyor yükleme yapıyorlar belediyeler görmezden geliyor