E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNaci Görür, Bingöl için aylar önce uyarmış---

Naci Görür, Bingöl için aylar önce uyarmış

Naci Görür, Bingöl için aylar önce uyarmış
14 Haziran 2020 - 18:49 borsagundem.com

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Prof. Dr. Naci Görür'ün aylar önce, "Bingöl Karlıova'ya doğru, Palu ve ötesine dikkat etmek lazım biraz" dediği ortaya çıktı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen deprem için Prof. Dr. Naci Görür'ün aylar önce uyarı yaptığı ortaya çıktı. Görür, "Bingöl Karlıova'ya doğru, Palu ve ötesine dikkat etmek lazım biraz" ifadelerini kullanmıştı.

Prof. Dr. Naci Görür aylar önce yaptığı bir konuşmasında, "Bingöl Karlıova'ya doğru, Palu ve ötesine dikkat etmek lazım biraz. Veya Adıyaman, Malatya yöresi. Ve oradan Maraş'a olan kesimlere özenli olmak lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Bingöl Karlıova'da 5.7 büyüklüğünde deprem

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Haziran 2020 10:34

    söylese ne olur söylemese ne olur.depremin önlemi 50 sene önceden alınmalı idi.üç ay içinde hükümet tüm konutları yıkıp yenisini yapabilcek bir halimi var.sonra depremi ne zaman ve hanği güçte yapabileceğini yalnızca ALLAH bilir ve emreder olur.fakat bizim bu önlemleri yıllar önce almalı idik.

  • İLGİNÇ15 Haziran 2020 09:32

    Naci GÖRÜR, Eski bakanlardan Zeki ÇAKAN, Müteahhit Veli GÖÇER ve buna benzer bir çok isim, soy isim ve yaptıkları  sizce de ilginç değil mi? (6)