E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriMutlu Akü bölünüyor---

Mutlu Akü bölünüyor

Mutlu Akü bölünüyor
15 Temmuz 2013 - 17:54 borsagundem.com

Mutlu Akü kısmi bölünme ile Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul A.Ş. ünvanlı yeni bir şirket daha kuruyor

KAP'a yapılan açıklama: ''Şirketimizin 30.06.2013 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında onaylanan bölünme planı ve yeni kurulacak Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ünvanlı şirketin esas sözleşmesine ve Şirketimizin kısmi bölünme planı ve yeni şirket kuruluşuna ilişkin esas sözleşme taslağı işlemine ve bölünme işlemi nedeni ile Şirketimizin eş zamanlı sermaye azaltımı ve sermaye artırımına ilişkin kararı 15.07.2013 tarihinde tescil edilmiştir.
Ticaret Sicil Yönetmeliğinin 129. Maddesi ve bölünme planı uyarınca, Şirketimizin bölünme kararı ile birlikte Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin kuruluşu da eş zamanlı olarak 15.07.2013 tarihinde tescil edilmiştir.
Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin paylarının Mutlu Akü'nün ortaklarına kaydi olarak dağıtımına, Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından belirlenen süre içerisinde başlanacak ve Borsa İstanbul tarafından ilan edilen tarihte, işleme açılacaktır.''

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)